Leonardo despre cazul Gattuso

Cu ocazia conferintei de presa inaintea meciului cu catania, Leonardo a declarat despre cazul Gattuso: “Eu vorbesc tot timpul cu jucatorii mei. Si voi continua sa o fac si de acum incolo.In privinta lui Gattuso, primul lucru pe care il doresc este sa se insantoseasca, doar asa vom putea discuta de titularizare. Eu cer disponibilitate maxima si o conditie fizica foarte buna de la jucatori. Gennaro creste incet incet fizic dar inca simte dureri.

E aici de 11 ani si e normal sa aiba astfel de momente. Ca jucator, si eu am trecut prin lucrurile astea. E de ajuns ca partile implicate sa isi vorbeasca clar, asa cum a facut-o noi. Gattuso nu a fost titular toti acesti ani doar pentru ca o cerea, ci pentru ca o merita. Daca toti se simt bine, eu trebuie sa aleg: toti inteleg situatia si imi accepta opiniile. Acelasi lucru care i se intampla lui Gattuso i s-a intamplat lui Ambrosini, Inzaghi si Seedorf. La inceput am fost criticati din cauza faptului ca milanul nu avea o identitate, ca se facea prea mult turnover. Azi avem o identitate si suntem criticati din cauza faptului ca nu mai facem turnover.

Adevarul e ca mai toti jucatorii au avut posibilitatea sa joace. Eu sunt linistit cu alegerile mele si inteleg faptul ca un jucator mai important se poate plange de o prezenta mai mica, dar cred ca toti trebuie sa fim constienti de ceea ce facem. Eu imi doresc ca toata lumea sa fie intr-o conditie fizica maxima. Deci ii spun lui Gattuso: Refate-te fizic si vei vedea ca lucurile vor sta altfel. Daca tot ce vrea e sa plece, voi incerca sa il conving sa nu o faca pentru ca este vorba de Rino Gattuso. Nu m-au surprins declaratiile sale, pentru ca au venit in acelasi timp cu accidentarea sa si stiu ca aceiasi inversunare pe care o arata pe teren e prezenta si in inverviuri.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *