Lazio-AC Milan. Declaratiile lui Allegri

Massimilliano Allegri a sustinut obisnuita conferinta de presa inainte de Lazio-AC Milan. Iata declaratiile antrenorului italian.

Catania

Intotdeauna am spus ca independent de rezultat stafful tehnic impreuna cu toata echipa trebuie sa analizeze greselile comise si trebuie incercata remedierea lor. In acest moment platim excesiv erorile comise. Problema nu este una tactica, platim foarte mult erorile individuale. In fotbal este esential echilibrul atat pe teren cat si in afara lui. Trebuie sa imbunatatim mult jocul si doar impreuna putem reusi.

Trebuie sa exploatam mai mult caracteristicile individuale ale jucatorilor nostri si trebuie sa verticalizam mai mult jocul. Problema este ca jucam odata la 3 zile cu 2 jucatori care au ajuns la noi in data de 29 august si nu am reusit sa terminam un ciclu de antrenamente complet. Cred ca incet incet se va vedea un Milan mai echilibrat. Conditia fizica a jucatorilor este buna asa cum s-a vazut in meciul cu Catania cand adversarii nostrii nu s-au apropiat de poarta in a doua repriza. Eram convins ca echipa poate sa realizeze lucruri importanta inainte sa vina Robinho si Ibra si sunt convins si acum. Trebuie sa imbunatatim jocul defensiv si pentru asta ne mai trebuie un pic de timp.

Flamini si Robinho

Flamini a inceput antrenamentele cu echipa duminica in timp ce Robinho a fost declarat apt de joc ieri. La Manchester City s-a antrenat foarte putin, a fost o saptamana la nationala, s-a intors si s-a antrenat foarte putin. Avem nevoie de el si nu vrem sa riscam nimic in urmatoarele partide. Ne lipseste Pato chiar daca avem un Inzaghi care la 37 de ani are un entuziasm de junior.

Ibrahimovic

Ibrahimovic se sacrifica la fel de mult cum o fac toti ceilalti. Pippo a jucat foarte bine intr-o pozitie in care nu a mai fost folosit. Ibra trebuie folosit mult mai mult in joc asa cum si Dinho si Pirlo trebuie sa aiba un randament mult mai bun. Repet, trebuie sa ne folosim mult mai mult de calitatile lui Ibrahimovic.

14 thoughts on “Lazio-AC Milan. Declaratiile lui Allegri”

 1. “Pippo a jucat foarte bine intr-o pozitie in care nu a mai fost folosit. ” ??? Toata viata o stat in careu, la limita offside-ului. Cum adica nu a mai fost folosit acolo?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Deci pe scurt, probabil nici Flamini nici Robinho nu vor juca din nou, deci o sa avem din nou echipa din meciul cu Catania, deci asteptati-va dragi suporteri la noi chinuri.

  Asta ii pe scurt declaratia lu marele Alegri.

  Doamne cine o vazut antrenor in asta…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. nu joaca Famini?intra gattuso titular.
   pai robinho scrie ca e apt de joc de se ce nu joace?

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Da, ai inteles bine… Se pare ca Robinho va incepe de pe banca. Flamini are ceva mai multe sanse sa intre dar probabil ca nici el nu va fi riscat. Daca Robinho si Flamini nu sunt gata de joc ce rost are sa ii bagi si sa risti o accidentare mai grava?

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Da n-are rost, ca mai pierdem 2 sau 3 puncte nu-i stres ca ii marca inregistrata AC Milan inceputurile astea de sezon.

    Mai bine l-ar duce Berlusconi pe Papa sa sfinteasca vestiarele ca asta deja ii blestem 😀

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. da va fi un meci f greu si sper sa jucam un fotbal bun …mai bine pierdem frumos decat sa facem un egal ca i9n meciul cu catania

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. DOAMNE AM TRAIT SA O AUD SI PASTA..SUNT COMPARAT K CLUBUL AC MILAN SI SUNT INFERIOR .CITEZ CEL MAI MARE FAN AC MILAN SI CEL MAI LUMINAT CAP DE PE ACEST SITE….”ca tot esti inferior MILANULUI” BV PROMIT K NU O SA MAI LAS NICI UN COMENTARIU..TI-AS DERANJA SINGURUL NEURON..NU SUNT FRATE K TN SI NICI NU MI-AS DORI…CREDE-MA!!!! acmilanac bv tata :))))))))))))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. un singur lucru vreau sa te mai intreb …dak nu va suparatii “LUMINATE” ACMILANAC k sunt si eu un pui si niciodata nu voi ajunge la valoare dumneavoastra MOLDOVEAN de origine?????

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. “Problema nu este una tactica, platim foarte mult erorile individuale.” De cine vorbeste de Barcelona?? Cum adica problema nu este una tactica?? Daca pentru el nu este tactica o problema la rezultatele din ultimele etape!? inseamna ca este mult sub nivelul asteptat de noi!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *