Krasic: Vreau sa joc la Milan impreuna cu Dzeko

Milos Krasic a acordat un lung interviu Blic Online in care a facut cunoscut faptul ca este un fan AC Milan. “Nu este un secret ca sunt un suporter AC Milan. Ar fi un vis sa imbrac tricoul rossonero.” Atacantul lateral de 25 de ani al rusilor de la CSKA a mai declarat ca “As vrea sa merg la Milan impreuna cu Dzeko din aceasta vara. Am face un cuplu de atacanti letali. Am jucat impotriva lui in Champions League si am vazut ce jucator formidabil este. Cred ca putem deveni lideri la AC Milan, daca acestia ne vor vrea la echipa.”

10 thoughts on “Krasic: Vreau sa joc la Milan impreuna cu Dzeko”

  1. Da, joaca foarte bine la CSKA si cred ca ar face treaba la Milan. Sa speram ca ne face Berlusconi o surpriza.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

    1. Ba da, dar daca luam in considerare politica de economisire a clubului, transferul ar fi o surpriza. Placuta.

     Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. Pe “transfermarkt” este evaluat la 18 mil de euro. De obicei pe site-ul nemtesc jucatorii sunt supraevaluati, deci cred ca face vreo 14-15 milioane de euro. Cu vrajeala lui Galliani si cu dorinta jucatorului de a ajunge la un club mare, il poate scoate Milan la 12 milioane. Cred ca astia sunt bani pe care Milan si-i permite, mai ales ca pe postul de aripa dreapta nu sunt multe solutii.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. si in alb … 😀 .. chiar avem nevoie de un atacant .. caci Klaas si Marco sunt ca vremea , marcheaza doar uneori … daca vine Dzeko la Milan, clar va fi the new Sheva

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *