Kaka si Montolivo – OUT

P_Kakà2

Dupa meciul de la Torino, Kaka,Montolivo si Poli au iesit “sifonati”. Andrea Poli pare a nu avea ceva grav si va fi apt,dar Kaka si Montolivo vor lipsi aproximativ o luna.

Kaka a cerut conducerii Milanului sa nu primeasca salariu aceasta perioada.

14 thoughts on “Kaka si Montolivo – OUT”

 1. Un mare caracter Kaka! A ales cu inima cand s-a reintors la Milan. Preferabil era sa fie in teren, mai ales cu Ajax, in al doilea meci din grupa.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. RESPECT Kaka ! 🙂
  O sa ne lipseasca foarte mult cei 2…sper ca Poli sa fie apt pentru meciul cu Celtic.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Baieti respect pentru Kaka` Insa pentru meciurile urmatoarele mijlocul nostru nu are nimic sau cineva sa creeze un joc,o pasa,un contratac.Respect pentru De jong insa el singur nu va putea sa duca meciul in spinare.Muntari shi Nocerino in afara sa alunge mingea,so dezbata de la ei nu pot nimic. shi uitativa ce formatie putem face cu accidentatiii nostri:
  ————–Abbiati————–
  Abate—-Bonera–Silvestre–De Sciglio
  ——————————————
  ——-Poli—————–Montolivo—
  —————–Kaka——————-
  Niang————————–El Sharaawy
  ————–Pazzini———————– Binisor nu? mai bun decit cel deacum din cei sanatosi.
  P.S. pacat nam vazut meciul,cum ajucat Birsa? Shi cei cu Saponara?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. SBP . Cum dracu sai batem pe aia de la celtic cu echipa asta de handicapati? ce mijloc vom avea? Muntari Birsa Poli … El92 Matri Baloteli??

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. in loc sa il ia pe matri …putea sa ia un mijlocas bun sau un fundas mai ales …pur si simplu noi avem doar 3 fotbalisti de valoare …plus cei 2 fundasi laterali abate si de sciglio …in rest nici nu au ce cauta ….marea majoritatee suntem jalnicii ..daca ne chinuiim cu torino …

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Poli/Nocerino-De Jong-Muntari probabil asa va arata linia mediana cu Celtilc.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Poli, De Jong, Muntari ii o super linie de mijloc. Si in atac ar trebui sa jucam 4-3-3 cu Robinho, Balotelli si Birsa.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. O alta idee, pentru meciul cu Celtic, ar fi 4-3-3 cu Constant, Balotelli si Robinho in linia celor 3 atacanti. Constant ii un jucator puternic, recupereaza mingi, centreaza bine, sta bine pe picioare si are si dribling. Cu Barcelona ar fi ideal. Constant o mai jucat in atac prin Franta. Si la mijloc Muntari, De Jong si Poli ii o linie destul de buna. Noi putem gasi o gramada de solutii, dar Allegri alege ce-i mai prost.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. @Bogdan unde l-ai vazut tu pe Constant sa centreze bine? Are saracul vreo 2 pase de gol in peste 30 de meciuri. Ti se pare ca o face? In atac nu stiu cum s-ar descurca. Dar in aparare nu are ce cauta. Emanuelson recupereaza si pare ca se descurca din ce in ce mai bine pe partea stanga. Probabil De Sciglio va fi rezerva.

  Allegri vrea sa joace diseara cu Birsa titular. Birsa asta nici la Steaua nu cred ca ar fi titular. Daca ai de ales intre Robinho si Birsa, iar tu il alegi pe Birsa, inseamna ca n-ai toata tigla pe casa.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. @tipu Tu crezi ca De Sciglio o sa fie rezerva in dauna lui Emanuelson ?!?!?!?! De Sciglio si Balotelli sunt singurii oameni OK pe care ii avem acum. (OK = la nivelul lui AC Milan).

  Singurul sistem in care putem avea pretentii este 4-3-3. Si in acest sistem trebe sa bagi 2 atacanti laterali. Cu 4-3-1-2 o sa piedem toate meciurile. Ma doare sa scriu asta, dar asta ii adevarul.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *