Istorie: AC Milan – Manchester United 3:0

Manchester United venea pe San Siro dupa o victorie obtinuta greu pe Old Trafford, Rooney reusind sa aduca victoria in ultimele minute ale partidei cu un gol superb, un sut “din prima” de la marginea careului care l-a surprins pe Dida. Englezii reuseau sa castige primul tur cu 3-2. Dar nu aveau idee ce ii asteapta la Milano pe o ploaie torentiala si un Giuseppe Meazza arhiplin.

Cred ca toata lumea isi aminteste meciul perfect facut de Milan. Era apogeul jocului practicat de milanul lui Ancelotti. Partida perfecta.

[pro-player width=480′ height=’350′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=zcHrrZFZ15c&feature=related[/pro-player]

5 thoughts on “Istorie: AC Milan – Manchester United 3:0”

 1. de 16 decembrie la rubrica “Istorie” cea mai potrivita stire era despre infiintarea clubului. LA MULTI ANI Milan si tuturor fanilor rossoneri din Romania si de pretutindeni.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. bai incultilor kre atzi publicat articolul ….stadionul knd joaca Ac Milan p el se numeste San Siro ..desteptilor knd joaca jegosii de la Inter se numeste Giuseppe Meazza…desteptilor

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Stadionul poarta oficial numele de Giusseppe Meazza din anul 1980, daca nu ma insel, in cinstea unui jucator care a jucat la ambele echipe, AC Milan si Inter.
   E adevarat ca atunci cand joaca AC Milan, poarta numele de San Siro, asa cum scrie chiar de la inceputul articolului. Nu consideram ca s-a facut greseala, dar multumim pentru observatie, oricum!

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *