Inregistreaza-te

Va puteti inregistra accesand linkul de mai jos:

Inregistrare

 

 

15 thoughts on “Inregistreaza-te”

 1. Forza lotta….vincerai… Non ti lasceremo mai…. Ale..ale… Ale milan ale…. Forza lotta..vincerai.. Non ti lasceremo mai!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. sa o cumpere pe masa…nu pe pato al nostru…daca aveam toata echipa apta…altfel stateau lucrurile poate ne dominau si nu asta…si poate si castigam….cu ibra cu robihno, cu boateng tot meciu…cu taiwo pe stanga…chiat si gatuso determinarea lui era bine venita in asemenea meci…ii asteptam la milano sper sa avem echipa apta….si mai incheata ca are timp pana atunci allegri sa mai lucreze…si vrem victoria….FORZA MILAN…VINCI PER NOI !!! ROSSONER PE VIATA!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. sunt sigur ca MILAN ar trebui sa faca un transfer in centrul defensivei.Va amintiti de Kakhaber Kaladze.AM GASIT INLOCUITORUL PERFECT.Un georgian de 24 de ani o poate ajuta pe AC MILAN.Fundasul se numeste Mate Ghvinianidze si vine de la PFC SEVASTOPOL.Acesta a mai trecut pe la Lokomotiv Moscova si Munchen 1980.Acesta este asteptat la Dinamo dar despre ce siu eu acum fundasul n-ar dori sa mearga in Romania.Silvio Berlusconi trebuie sa priveasca cu atentie pe acest fotbalist care pare a fi noul Kaladze

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Mai taci, ce tot: Pato pleaca, pleaca, pleaca,!?!?!?!? Prinde un meci mai slab dupa o accidentare de 1 luna jumate si VIne Romanu si zice ce sa faca, sunt allti mai priceputi la Milan, care pot lua masuri,vii Tu si te stresezi ca Pato nu e de Milan, e de Milan mai mult decat sunt 80% din echipa.Daca nu era Pato pana acuma la Milan si era la Real madrid si Milan il dorea dupa 2-3 ani Toti erati fericiti ca ce Jucator vrea sa cumpere AC MILAN. Dar asa ca v-ati obisnuit cu el la Milan veniti si strigati :PLEaca PLEACA!!!Nasol…….FORZAA MILAN!!!!!!!!!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stiri si discutii despre AC Milan. Fan Club AC Milan Romania.