Inca o accidentare grava. Pato va lipsi 6 saptamani

Inca o veste proasta pentru Milan. Dupa ce ieri suporterii milanezi au primit o lovitura grea, Inzaghi fiind nevoit sa stea pe bara 6 luni, astazi se confirma faptul ca si Pato s-a accidentat destul de grav in meciul cu Palermo. Atacantul brazilian va lipsi de pe gazon aproximativ 6 saptamani din cauza unei intinderi musculare la piciorul stang. Comunicatul oficial al clubului:

Responsabilul medical al societatii AC Milan, doctorul Gianluca Melegati, comunica faptul ca fotbalistul Alexandre Pato a sustinut astazi examene medicale amanuntite in urma accidentarii din meciul cu Palermo. In urma rezultatelor s-a stabilit faptul ca jucatorul sufera de o leziune de gradul doi la muschiul femural stang. Timpul de recuperare este de aproximativ 6 saptamani.

La prima vedere, accidentarea nu parea grava si stafful medical spera la o absenta de maxim 1-2 saptamani. Din pacate, se pare ca tanarul brazilian nu scapa de ghinion si va putea juca fotbal de abia la inceputul lui 2011.

19 thoughts on “Inca o accidentare grava. Pato va lipsi 6 saptamani”

 1. pana acum 2 etape il ”injuram” si acum toti il regretam.
  ori il iubim asa cum e ori nu

  ori suntem iubitori(cu jucatori) ori nu mai suntem 🙂 🙂

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. am avut toata rabdarea din lume cu pato in astia 2 ani…dar din pacate se pare ca chiar nu poate juca 2 luni legate fara sa se accidenteze…asta e….tre sa il vindem…nu ne permitem sa jucam cu el 1 luna da si una ba…imi pare rau

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. nu trebuie sa il vindem, el e viitorul nostru. si messi a avut aceleasi probleme la inceput. pato s-a dezvoltat prea brusc, de aia are atatea probleme musculare. (cel putin asa sper)

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Asta cam asa e … insa nu trebuie sa trecem cu vederea ca la 21 de ani inca e in crestere din punct de vedere fizic … adica pe la 23 de ani teoretic ar trebui sa se accidenteze mult mai rar. Oricum e cam firav din orice unghi am privi acest lucru. Intre 60-80 mil E pe el nu ar fi rau in conditiile in care joaca doar jumatate de sezon(in cazul fericit) si am putea face achiziitii bune din acesti bani.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. nu mai da nimeni atatia bani ..aia nu sunt constienti ca si noi ca la 3-4 meciuri se rupe ..daca ne da mai mult de 20 sa fim bucurosi

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Seicii ar fi in stare sa dea 60 mil pe pato, dar pato nu ar vrea sa joace pt city, asta e problema

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Se pare ca Milan negociaza si cu Santos pt Ganso care nu si-a prelungit contractul si e mai ieftin acum ca e accidentat pana-n ianuarie.
  Pe 3 site-uri am vazut ca pretul maxim al lui Ganso e de 11Mil E.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *