Ignazio Abate si Luca Antonini isi prelungesc contractul cu AC Milan

AC Milan a prelungit contractul a 2 jucatori Ignazio Abate si Luca Antonini pana in vara lui 2014.

Abate, are 23 de ani si poate juca si aripa si fundas lateral si este produsul acasdemiei de juniori AC Milan, si a mai jucat la Napoli, Sampdoria si Torino inainte de a se intoarce pe San Siro vara trecuta. A prins un loc de titular sezonul asta si deja are 18 prezente in tricoul milanez in Serie A si Cupa Italiei si 4 in UEFA Champions League. A mai jucat la Olimpiada din 2008 si la Campionatul European de tineret Under 21 anul trecut, pentru Italia.

Fostul international de tineret al Italiei, Antonini, care acum are 27 de ani , este celalalt jucator caruia i s-a prelungit contractul in aceasta saptamana. S-a intors la AC Milan in 2008 dupa ce a jucat la Sampdoria, AC Siena si Empoli FC. In acest sezon a jucat de 11 ori in Serie A si 1 data in UEFA Champions League.

One thought on “Ignazio Abate si Luca Antonini isi prelungesc contractul cu AC Milan”

  1. 2 idioti si ku galiani 3:-J antonini la ce draq il tyne ka e praf ku manchester a jukat bn si atat mai are si 27 de ani hai ka abate mai zik ala e mai ofensiv da nu stye de lok sa centrezi imi face nervi multy 2 alegeri proaste trebuiau daty faceau si ei 5 mil impreuna sau pret negociabil:))) aiurea,,,,, merda inter;)

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *