Ibrahimovic ar putea juca in derby

Zlatan Ibrahimovic asteapta decizia judecatorului sportiv in privinta suspendari dupa meciul cu Bari, partida in care Zlatan a lovit un adversar cu pumnul in coasta. In urma acestui fapt, initial a primit initial 3 etape de suspendare. Cum era de asteptat conducerea clubului a facut recurs la tribunalul sportiv, iar in aceasta dupa-amiaza de la ora 15:00 (16:00 Romania) avocatul italian Cantamessa va incerca sa convinga judecatorul sportiv ca gestul lui Ibrahimovic a fost nedrept si nu violent cum se speculeaza peste tot in presa. Cantamessa pariaza pe faptul ca toate comportamentele nedrepte ale jucatorilor din Serie A anul acesta au fost pedepsite doar cu o etapa de suspendare. Ceea ce inseamna ca daca judecatorul reduce pedepasa suedezului, acesta v-a fi prezent pe 2 Aprilie in Derby della Madonnina pentru ca deja si-a ispasit pedeapsa in meciul cu Palermo.

6 thoughts on “Ibrahimovic ar putea juca in derby”

 1. Baieti, imi pare rau sa va anunt dar Ibra nu v-a juca in derby. Judecatorul a redus suspendarea doar cu o etapa. Ibra rateaza derby-ul si va fi prezent cu Fiorentina! 🙂

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Foarte bine pentru noi…
  poate se clarifica oficialitatile cu chestia aia…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Foarte tare , chiar vreau sa-l vad in teren pe 2 Aprilie , cum arunca stadionu in aer cand da gol.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. ultimul timp Ibra nu impresioneaza ori a obosit ori are probleme de care nu stim(sau poate sia pierdut forma sa fizica)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *