Hachim Mastour a fost promovat!

Mult asteptata zi in care tanarul atacant marocan de numai 15 ani si 11 luni va fi promovat la prima echipa a sosit! Marti, la Milanello, Adriano Galliani l-a prezentat pe Hachim Mastour ca fiind noul membru al primei echipe. Anuntul a fost insotit de aplauze, dupa care jucatorul a fost lasat sa se antreneze sub comanda lui Clarence Seedorf.

Ne putem astepta la un debut in acest sfarsit de sezon, contra lui Sassuolo, aceasta eventualitate facandu-l cel mai tanar jucator rossonero care a jucat vreodata. La varsta de 14 ani a fost transferat de la Reggiana in schimbul sumei record de 500.000 de euro. Antrenorul sau, Omar Danes, l-a descris dupa cum urmeaza: “Este imposibil sa-i furi mingea in banda, are o viteza ametitoare. Anul acesta a crescut foarte mult, in special in colaborare cu grupul. Este foarte tanar, are timp pentru a-si imbunatati jocul. Talentul pe care il are il face un jucator demn de Serie A, dar nu trebuie grabita cresterea lui. Duminica ar putea intra in istoria Milanului,  Un debut la mai putin de 16 ani ar consolida eticheta de <<predestinat>>”. Un filmulet de la primul antrenament la Milanello.

 

2 thoughts on “Hachim Mastour a fost promovat!”

  1. deja e smecher,freza e freza,sa aiba grija,ca se poate pierde mai repede decat isi imagineaza

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. nu cu asta fugise fata lui adrian copilu minune?
    dar vai, ce mai vad? basina suprema are ghete diferite pt ca el este, a fost si va muri un paaaaaartz total! bv balo, tine-o tot asa, in cinci ani ajungi si tu la petrolul langa idolii zicu si mutu

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *