Guardiola este asteptat la Milano

Italienii de la Corriere dello Sport scriu ca in spatele deciziei lui Guardiola de a amana momentul semnarii prelungirii cu Barca, sta o oferta uriasa a lui AC Milan.

“Ideea de a-l aduce pe Guardiola pe San Siro a fost prezenta mereu in planurile sefilor de la Milan in ultimele luni. Visul Milanezilor poate deveni realitate in vara. Chiar sunt sanse mari.”, spun jurnalistii italieni.

14 thoughts on “Guardiola este asteptat la Milano”

 1. Mai bine il pastram pe Allegri si pierdem 3-0 cu viktoria plzen decat cu chelul ala de guardiola…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Nu inteleg cum poti sa te gandesti la un antrenor cand tu ai un lot de 27+ ani ca medie si doar niste “legende” trecute de la care te astepti sa sclipeasca in momentele in care avem noi nevoie. FARA investitii in jucatorii antrenorii care vor fi urma dupam Allegri nu vor face decat sa-si smulga parul din cap ca nu pot scoate rezultate demne de numele echipei AC MILAN. Pacat….aveam pretentii mai mari, dar cine stie….poate sunt doar zvonuri.oricum FORZA MILAN

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ieri in timpul meciului am auzit despre un cuplu Capello managre-Guardiola antrenor..dar cum ramane cu Zlatan oare conducerea in caz ca Pep va antrena Milanu va incerca sa faca pace intre cei doi..sau o alta solutie Ciao Ibra-Benvenuto Van Persie sau altii de acelasi nivel..:-?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Acolo zice ca are 3 optiuni :
  Noi, Anglia, Chelsea, prelungire.
  Anglia cade din start, nu-l vad antrenand nationala, iar daca Chelsea nu prinde UCL nu are cum sa se duca acolo.
  Ori noi ori Barca :))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *