Goluri “marca” VAN BASTEN

Avand in vedere ca lumea fotbalului european este oarecum oprita pentru meciurile nationalelor, propun sa ne aducem aminte de unul dintre cei mai mari jucatori ai acestui club, MARCO VAN BASTEN.

[pro-player width=’590′ height=’353′ autostart=’true’ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=qHo9Bb7hAb4&feature=related[/pro-player]

4 thoughts on “Goluri “marca” VAN BASTEN”

  1. mare fotbalist, pakt de aceea accidentare pt k altfel juca si el pana pe la 33 ani, sau mai bine si mai aducea ceva trofee MARELUI MILAN !!!!!!! si datorita lui am inceput sa fiu innebunit de MARELE MILAN. la EURO 88′ m au fascinat cei trei mari olandezi. fiind obsedat de fotbalul italian, odata cu venirea lor la MILAN, am devenit obsedat si de aceasta mare echipa , mai ales k in finala olanda invingea cu golul de senzatie a lui VAN BASTEN rusia,( 2-0), cea care in semifinale eliminase ITALIA lui ZENGA, BARESI, MALDINI,DONADONI, VIALLI…..la constanta am fost la meciul cu olanda numai pt al vedea cat mai aproape pe VAN BASTEN, si kiar l am vazut destul de aproape, am ramas inmarmurit…MAXIM RESPECT VAN BASTEN, FORZA MILAN !!!!!!!!!!!

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *