Genoa – AC Milan 0-2. 7 victorii in 8 partide

AC Milan castiga cu 2-0 pe Marassi si obtine a 7-a victori in ultimele 8 partide in Serie A. Rossonerii sunt pe primul loc pana maine, cand Juventus va juca acasa cu Cesena. Dupa o prima repriza dominata de rossonerii dar care se termina fara gol, Milan deschide scorul prin Ibrahimovic care transforma un penalty in urma caruia Kaladze primeste rosu. Eliminarea face partida mai usoara si Milan isi dubleaza avanatajul prin Nocerino, la al 5-lea gol in acest sezon. Golul vine imediat dupa obisnuita ratare din fata portii goale a lui Robinho. Brazilianul l-a inlocuit pe Pato, lovit in ultima clipa de o viroza puternica.

Milan obtinute cele 3 puncte praticand un joc bun, fara sa lase repere adversarului si suferind foarte putin atacurile gazdelor. Nu uitati ca Genoa nu mai pierduse pe teren propriu de aproape 9 luni. Rossonerii au avut tot timpul partida sub control si pare ca defensiva isi intra incet incet in ritm. Imi permit sa il contrazic pe comentatorul de la digisport, nu Milan este principala contracandidata a lui Juventus, realitatea este tocmai invers. Milan este principala favorita pentru castigarea campionatului, Juventus va trebui sa se intrebuinteze serios pentru a pune probleme rossonerilor.

[FD_ratings id_match=84 hometeam=”no” awayteam=”yes”]

8 thoughts on “Genoa – AC Milan 0-2. 7 victorii in 8 partide”

 1. nu inteleg dc nocerino apare mai des la finalizare decat oricare jucator de atac ?????

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. ionut, incearca sa intelegi fotbalul, fotbalul modern ! binho este “criminal” cu barca poate terminam la egalitate…cum spuneam nasol o sa fie cand pe aceste uriase ratari vom pierde puncte

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. “Imi permit sa il contrazic pe comentatorul de la digisport, nu Milan este principala contracandidata a lui Juventus, realitatea este tocmai invers. Milan este principala favorita pentru castigarea campionatului, Juventus va trebui sa se intrebuinteze serios pentru a pune probleme rossonerilor.” foarte frumos spus pyro.

  Oricum in Italia nu cred ca avem adversar atata timp cat nu pierdem puncte cu echipele mici.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. deci
  nocerino a jucat la juventus ca fundas lateral iar in restul carierei salle a jucat la inchidere
  nu are valente ofensive
  are o tehnica rudimentara
  si in fata porti nu e omul potrivit
  golul e 100% al lui boa
  de acolo nu ar fi ratat nici amelia( a mai avut cateva sanse in meci dar s-a vazut ca nu e omul potrivit)
  cu echipele mici probabil ca mai merge dar in meciurile importante e altceva….

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. @ionut, Nocerino a dat pana acum 5 goluri in campionatul asta, cateva chiar foarte frumoase si se dovedeste pe zi ce trece o achizitie excelenta pentru Milan.
  Nocerino a dat mai multe goluri decat Cavani, Jovetic, Osvaldo, Robinho, Boateng sau Vucinic, jucatori mult mai ofensivi. Tu ai impresia ca e aiurea ca el vine mai mult la finalizare decat orice alt jucator din lot. Gandeste-te ca asta e o schema indelung exersata la antrenamente si daca Nocerino a fost desemnat sa faca treaba asta inseamna ca din linia de mijloc este cel mai potrivit jucator pentru treaba asta. Nu iti trebuie numai tehnica pentru treaba asta, gandeste-te ca el joaca in rol de mijlocas defensiv. Alearga cat 2 oameni daca mai reuseste sa dea si gol. “in fata portii nu este omul potrivit”… Zici tu? Cat timp de gol, este omul potrivit.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *