Galliani vrea un nou stadion pentru AC Milan

CEO-ul lui AC Milan, Adriano Galliani aduce in discutie o problema a clubului, stadionul, poate si pentru a distrage atentia de la campania de achizitii slaba, de pana acum.

Adriano Galliani relanseaza problema stadionului la AC Milan si in general a stadionaelor proaste din Italia si afirma ca are idei de a aduce venituri noi clubului prin construirea unui stadion nou-nout.

[nggallery id=31]

AC Milan si Inter platesc in acest moment o cota anuala de 8.2 milioane de euro pentru a inchiria de la autritatile locale stadionul Giuseppe Meazza (San Siro). Dar Galliani subliniaza necesitatea trecerii stadioanelor in proprietatea cluburilor la fel ca la echipele din Bundesliga si Premier League si scoate in evidenta necesitatea socio-economica a acestui demers.

Stadionele de la noi  sunt vechi si inconfortabile. Luati exemplu pe Bayern Munchen, de cand si-au construit stadion nou veniturile lor au crescut cu peste 60 de milioane de euro. Eu inteleg ca este usor pentru consiliul local sa ne puna pe noi si pe Inter sa platim chirie, dar daca vrem sa tinem pasul trebuie sa schimbam optica. Un stadion nou este esential pentru club daca vrem sa fim competitivi in continuare.

7 thoughts on “Galliani vrea un nou stadion pentru AC Milan”

 1. sa-mi su.. p..a cu stadionul cu totul aem nevoie de vjucatori nu de altceva,sa se duca cu Berlu&co la piz…e lor si sa vinde echipa!!!!!!!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ana omul cred ca are dreptate. Toti se plang de stadioanele vechi din italia. Cred ca ar trebui ca Ac Milan sa joace pe stadionul propriu.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Cu adevarat ar aduce bani mai multi clubului, dar nu stiu daca era o problema de abordat acum. Pe de o parte vrea stadion, pe de alta nu are bani nici de transferuri.
   Cam ciudat, nu?

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Normal ca Milan ar trebui sa joace pe stadionul propriu. Dar in primul rand ca sa joace are nevoie de echipa. Cred ca asta ar trebui sa fie primul lucru de care sa se ocupe. Si parca nu avea bani ca sa aduca super jucatori dar de stadion exista bani?

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. LOL , cum sa schimbi stadionul nataraule !? o.O
  Milan are nevoie de jucatori nu de stadion… o.O

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. celelalte echipe isi cumpara jucatori sh noi ne facem stadioane. am ajuns d rasul lumii :))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *