Galliani pare ca pregateste terenul pentru plecarea lui Leonardo

Dupa ce rossoneri au iesit definitiv din lupta pentru titlu, Galliani pare ca incepe sa pregateasca terenul pentru plecarea lui Leonardo. Administratorul clubului declara: “In 13 ani am reusit intotdeauna sa il conving pe Leonardo sa ramana in Italia, sper ca voi reusi si de aceasta data. Saptamana trecuta am citit numai absurditati: ultima se referea la o alianta intre mine si Leonardo pentru a-l convinge pe Berlusconi sa cumpere jucatori. Trebuie sa fie clar pentru toata lumea ca nu exista nici o problema intre Leonardo si club, singura problema este faptul ca fiii lui Leonardo traiesc in Brazilia si el nu i-a mai vazut de foarte mult timp. Berlusconi? Ne auzim foarte des la telefon. Este normal ca din cand in cand presedintele clubului sa isi exprime opinia fata de echipa. Nu ma gandesc la viitorul antrenor al Milanului pentru ca sunt convins ca acesta va fi Leonardo.

Dupa meciul pierdut cu Sampdoria, Leonardo declara ca “In ceea ce priveste viitorul meu ca antrenor la AC Milan nu vreau sa zic nimic momentan deoarece trebuie sa ne gandim la meciurile care au ramas. Nu va declar ca raman la Milan pentru ca mai am un an de contract.

In concluzie, Galliani spune ca daca pleaca Leonardo nimeni nu are nici o vina. Daca va pleca, antrenorul brazilian o va face din motive pur personale. Mai mult decat atat, Leonardo este in perfecta sintonie cu politica de restructurare si trasferuri a clubului. Sa amintim de telenovela transferurilor de anul trecut? Numele Cissokho va spune ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *