Galliani lucreaza la intarirea apararii

Primul nume pentru apararea rossonera de anul viitor este Davide Astori, aparator central aflat in coproprietate cu Cagliari. Duminica trecuta, directorul sportiv al rossonerilor, Ariedo Braida a fost prezent in meciul Geona – Cagliari pentru a-l urmari pe tanarul aparator italian. In acelasi meci, Braida l-a remarcat si pe Papastathoupolos, un tanar jucator de numai 21 de ani care joaca la Genoa.

Zvonurile din mercato spun ca Adriano Galliani ar fi obtinut o prima optiune pentru Juan, aparatorul lui AS Roma. Juan mai era urmarit si de Inter care se pare ca au definitivat transferul lui Ranocchia. Tot de la Roma, alte voci de mercato spun ca intre Milan si Roma va avea loc schimbul MexesAbate. Roma au nevoie de un aparator dreapta si l-ar vrea pe Ignazio. Mexes, care a pierdut locul de titular in fata lui Burdisso, doreste sa isi resusciteze cariera la Milan.

10 thoughts on “Galliani lucreaza la intarirea apararii”

 1. Astori, Papa si Mexes + Nesta si Silva chiar ar asigura apararea atat pentru prezent cat si pentru viitor si ar imbina excelent tineretea cu experienta. Ar fi niste achizitii excelente daca s-ar concretiza.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. DACA se vor realiza. Cred ca pentru aparare ar fi de ajuns Mexes si Astori… si 2 fundasi laterali buni

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Poate ii ia pe toti si lasa 1 din ei sa mai stea 1-2 sezoane la echipa de unde lo luat sa se mai maturizeze. Ori pe Papa ori pe Astori

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. pff pe csisoko nul vad si astia si sa ia draq un portar tanar si bun exemplu loris de la ol :-J dak nu ia portar degeaba ia fundasi sper sa vin a mexes si juan da titular se stye e tiago silva;) forzza milan merda inter

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. oare acesti fundasi au si apetit ptr ofensiva ? ati vazut silva ce pase a dat de a lungul campionatului e practic un om de baza acum la milan.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. juan ala nu are 100 de ani si el? ce facem?!? in loc sa intinerim echipa o imbatrinim? poate o avea el experienta dar.. la fel ca si Favalli, face otita cind trece unu mai tinar pe linga el.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *