Galliani i-a propus lui Maldini sa joace in ultimele meciuri din acest sezon

Se pare ca Adriano Galliani si Leonardo, disperati in urma accidentarilor din departamentul defensiv, i-ar fi propus legendarului capitan sa ii ajute in ultimele meciuri ale acestui sezon. Paolo Maldini, surprins de miscarea celo 2 a cerut timp de gandire si a raspuns negativ dupa 24 de ore de reflectie. Desi se afla intr-o forma fizica excelenta in urma practicarii boxului si a fotbalului in sala, 10 luni departe de antrenamentele zilnice si meciurile oficiale si-au spus cuvantul. Una este sa joci fotbal cu prietenii si alta sa ii infrunti pe Cassano, Miccoli, Gilardino si Amauri.

De dimineata tot sper sa fie o gluma a ziarelor italiene si caut o dezmintire dar se pare ca invitatia a fost pe bune. Probabil ca Adriano Galliani se gandeste si la o eventuala revenire a lui Baresi, Van Basten, Weah si daca da jos burta, Ancelotti. Incepem sa gandim mercato-ul din vara in alte dimensiuni.

6 thoughts on “Galliani i-a propus lui Maldini sa joace in ultimele meciuri din acest sezon”

  1. AAAA…daca stiam si eu mai devreme!!! Ii spuneam si eu lui taica-miu. Poate venea si cu bunelu pentru ca si el este in forma.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *