Fioretina – Milan 0-0. Votati jucatori!

Fiorentina obtine cu greu 1 punct pe teren propriu impotriva rossonerilor. AC Milan domina toata partida dar nu reuseste sa inscrie desi trece pe langa gol in cel putin 4 ocazii. Seedorf are un gol anulat aiurea, Pato loveste bara si Boruc salveaza rezultatul la sutul din apropiere a lui Emanuelson.

[FD_ratings id_match=82 hometeam=”no” awayteam=”yes”]

7 thoughts on “Fioretina – Milan 0-0. Votati jucatori!”

 1. foarte slab a jucam milan in acest meci……daca vor juca asa si cu barca atunci numai cistiga….

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. cu jocul asta nu se va pune problema cine castiga in meciul cu barca ci cate ne luam.din partea mea montolivo are nota 8,chiar mi-a placurt

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. cu jocul asta nu se va pune problema cine castiga in meciul cu barca ci cate ne luam.din partea mea montolivo are nota 8,chiar mi-a placut de el asta-seara

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. scuze pt dublu post,da oricum asta -seara m-a enervat rau echipa.sper ca acum sa se gandeasca si sefii milanului la intariri solide,adica titulari de drept la echipa de club si cu o cota buna pe plan inernational,nu rezervele altora.si in situatia asta sunt multi jucatori de la noi.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. juve a facut instructie cu palermo,3-0,trebuie sa ne trezim pana nu e prea tarziu .bn ca macar udinese a luat bataie,2-0.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *