Fiorentina – AC Milan 1-2. Notele jucatorilor

AC Milan castiga cu noroc la Firenze, reusind sa intoarca rezultatul in ultimele 10 minute prin golurile lui Huntelaar si Pato. De remarcat curajul si inspiratia lui Leonardo care joaca un 4-1-1-4 pe final. Ronaldinho a fost din nou omul cu assistul, pasand decisiv pentru ambele goluri.

 • Abbiati 7.5 – Nu are nici o vina la gol si salveaza rezultatul de doua ori in ultimele minute cand reuseste sa apere suturile lui Keirisson si Vargas
 • Abate 6.0 – Nu i-a facut fata lui Vargas, dar s-a luptat si a alergat cat pentru 2 oameni. 5 pentru faza defensiva, 7 pentru efortul depus pe teren.
 • Nesta 5.5. Ciudat, dar in multe momente a parut foarte nesigur pe el. Destul de slab.
 • Thiago Silva 5.5. A prins o zi proasta. Un meci slab pentru standardele cu care ne-a obisnuit.
 • Bonera 5.5. Marchionni ii face viata grea. Daniele incearca sa il opreasca dar de cele mai mult ori nu reuseste. Mai are de invatat pana sa fie un bun fundas stanga.
 • Gattuso 5.0. Fiorentina a castigat in primul rand batalia la mijlocul terenului. Cu o viteza in minus fata de Vargas sau Montolivo.
 • Pirlo 5.5. Montolivo ii neaga golul in primele minute ale meciului. Apoi Fiorentina incepe sa il preseze agresiv si iese din joc. Greseste multe pase si este neinspirat in a doua repriza cand alege sa preia in loc sa suteze din marginea careului mic.
 • Ambrosini n/a. A jucat prea putin pentru a primi nota. Sa speram ca accidentarea nu este grava. Inlocuit cu Flamini.
 • Pato 6.5. Dupa o prima repriza destul de stearsa, se revanseaza in a doua parte a jocului cand incepe sa isi etaleze tehnica si viteza. Inscrie golul victoriei din pasa lui Ronaldinho.
 • Borriello 5.5. Se lupta foarte mult cu centralii Fiorentinei, dar acestia ii fura mingea de fiecare data.
 • Ronaldinho 7.0. Participa decisiv la ambele goluri. Assiturile sale au ajuns la cota 13.
 • Huntelaar 7.5 Resposabil cu egalarea. Foarte buna finalizarea cu piciorul mai slab din pozitie dificila. Intra si inscrie, ce ii mai poti cere?
 • Flamini 6.0. Alearga foarte mult si il ajute pe Bonera cu Marchionni. Are un sut bun in minutul 44.
 • Jankulovski 6.0. Destul de bine

4 thoughts on “Fiorentina – AC Milan 1-2. Notele jucatorilor”

 1. borrielo este un atacant foarte bun, poate si huntelaar, dar nu cred ca huntelaar merita mai mult de cat borrielo sa fie in primul 11. huntelaar a dat multe goluri tocmai pentru ca intra pe pe final si era proaspat si cu toti aparatorii pe borrielo- care imi pare un atacant de mare clasa. ar fi foarte fain sa joace amandoi de la inceput dar in sistemul si cu jucatorii disponibili nu este posibil.
  pato- un alt meci dezamagitor (pentru mine), cu exceptia golului si poate inca 2 faze cat de cat, nu a facut mai nimic, nu isi valorifica viteza, mai are de lucru asupra sa foarte mult, balotteli in acest moment este peste pato (dupa meciul cu chelsea) – poate e de vina accidentarea recenta.
  victorie foarte norocoasa dar binevenita !!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. da, ronaldinho merita nota 10, e un geniu…. pt primele 80 de minute inexistente de pe teren (de fapt am mai auzit numele lui cand la atatea driblinguri nereusite, pase gresite si mai ales ca statea ca puturosu sa-i vina mingea). Apoi a facut un 1-2 frumos cu Hunter, n-am ce comenta…apoi din nou somn… si o mana de ajutor lui Pato.
  Sa fim seriosi, Ronaldinho a avut meciuri foarte bune (gen nota 7), dar aseara a jucat intre slab si mediocru. Cei mai slabi au fost dinho si Pato (dar s-au salvat amandoi pe final). Insa nu pot primi note asa mari pt 5 minute bune.
  Ce nu ti-a placut la Nesta? ca a scos tot ce se putea, a fost cel mai bun pana sa ne salveze Abbiati (buna si gluma cu nota identica intre Abbiati care ne-a scos 4-5 goluri ca si facute si cea a lui Hunter).

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *