Farfan la AC Milan?

Se pare ca AC Milan a intrat in cursa pentru Jefferson Farfan , atacantul peruan de 26 de ani de la Schalke 04, surpriza Uefa Champions League. Farfan mai are contract cu Schalke pana in 2012 si este cotat la 15 milioane de euro.

13 thoughts on “Farfan la AC Milan?”

 1. Farfan este un jucator bun,l-am vazut in meciul cu Inter in UCL eu cred ca ar ajuta milanul acest jucator 😉

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Tare de tot. Astia urla ca vin atacanti. Ia uitati-va voi la Atacanti pe site-ul oficial Ac Milan sa vedem ce avem : Ibrahimovic (varza in ultimu timp , suspendat , intra in primul 11 ca sa fie si el cu prezenta) , Pato , Robinho , Inzaghi (accidentat) , Cassano (intra rar , nu a avut voie sa joace in UCL [daca se accidenta unu din Binho , Pato , Ibra in UCL era jale] si cateodata face meciuri slabute dar am incredere in el) si Oduamadi (care nu a mai prins echipa de anu trecut). Deci sunt practic doar 4 atacanti. Sunt multi? Glumesti..Robinho a fost reprofilat ca atacant(in sistemul 4-3-1-2) , el juca banda stanga (in 4-4-2 , obisnuit la City si Real Madrid[cateodata atacant la Madrid]) Farfan joaca si banda si atacant. Este un jucator bun cu calitati tehnice foarte bune , lovestea mingea cu ambele picioare , un jucator de care Ac Milan are nevoie. Sper sa nu ramana doar la treapta de zvon.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. daca tot vrea berlusconi/galliani atacant, sa il ia pentru numele lui Dumnezeu pe Hulk de la porto…e mai tanar si mai bun decat farfan…dar mosnegii nostri cauta chilipiruri, ca e pe final de contract

  vad ca o sa ramanem tot la nivel de achizitii deastea si in aceasta vara….din pacate 🙁

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Nu cred ca Hulk e mai bun ca Farfan. 1. 1 la 1 cu portaru suteaza ca un ghiolban! 2. Nu prea lovestea mingea cu ambele picioare. 3. Farfan e mai vitezoman ca el se misca bine in spatii mici in timp ce Hulk are nevoie de spatii ca sa se miste pentru ca este foarte masiv (exact ca Ibrahimovic)

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Eu personal numi fac mari sperante la vara in ceea ce priveste achizitiile. Va fi ca si anul trecut … cautam jucatori pe final de contract sai imprumutam cu drept de cumparare.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Acuma na … nu zic ca sunt afaceri rele aceste imprumuturi … dar nu poti construi contrui o echipa care sa castige numai cu afaceri de acest gen.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. cateodata trebuie facute si investitii ca sa ai pretentii la rezultate mari. Oricum … Milanul ramane la mana lui Berlusconi si la banii pe care acesta doreste sai investeasca …

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *