Evolutia jucatorilor rossoneri in partidele nationale

Numai putin de 7 jucatori milanezi si-au reprezentat nationalele in etapa cu numarul 3 din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2014.

Riccardo Montolivo a evoluat timp de 88 de minute (schimbat de Candreva) pentru “squadra azurra” in partida castigata de Italia in deplasarea de la Armenia cu scorul de 3-1. In ultimele 30 de minute ale partidei si-a facut simtita prezenta pe teren si Stephan El Sharaawy intrand in locul lui Giovinco. Ignazio Abate a fost doar rezerva.

Nigel de Jong si-a reprezentat si el bine nationala, Olanda castigand cu 3-0 partida cu amatorii de la Andorra. Acesta a fost integralist. Urby Emanuelson a intrat abia in minutul 75 si nu s-a prea vazut.

Si Mario Yepes a fost integralist in victoria Columbiei cu Paraguay, scor 2-0. Nationala “galbena” a ajuns pe pozitia a 2-a in grupa de calificare pentru turneul final.

18 thoughts on “Evolutia jucatorilor rossoneri in partidele nationale”

 1. Columbia putea sa joace si fara portar, la cat de bine joaca Falcao. El ii tine in spate, face 90% din jocul echipei

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. e prea belea pustiu …intradevar aia sunt niste amator daca iii paseaza in careu …dar ..se vede ca ii place mingea …

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Nani è in rotta con il Manchester United!! Avrebbe chiesto di essere ceduto al Milan!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. ba cum cade prostu asta de van persie….zici ca e batut…in premier league ii rup aia piciorul si nu zice nimic, acuma la fiecare contact e pe jos….curva de om

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. @Alex : Nu vorbeste nimeni de nationala RRomaniei pe site aici, stai linistit, e prea putin important acest subiect. Avem cel mai bun jucator din istorie, Cocis si cel mai bun antrenor din istorie, Pictor Viturca. Am spus totul despre nationala RROManiei.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *