Etapa 25 Serie A: Chievo Verona vs AC Milan: Echipe probabile

AC Milan si Chievo Verona se intalnesc sambata de la ora 21:45, pe Stadio Bentegodi, in cadrul etapei a 25-a din Serie A. Rossoneri ocupa pozitia a 9-a in clasament cu 33 de puncte, in timp ce Chievo se afla pe locul 16 cu 24 de puncte.

Formatiile probabile:

Chievo (4-4-2): Bizzarri, Mattiello – Dainelli – Cesar – Zukanovic, Schelotto – Izco – Radovanovic – Hetemaj, Paloschi – Meggiorini.

AC Milan (4-3-1-2): Diego Lopez, Antonelli – Bocchetti – Alex – Bonera, Montolivo – De Jong – Poli, Bonaventura, Menez – Destro.

3 thoughts on “Etapa 25 Serie A: Chievo Verona vs AC Milan: Echipe probabile”

 1. Daca trecem de cele doua echipe din Verona in urmatoarele doua etape ne mai pastram oarece sanse la Europa League. Daca nu luam 6 puncte ADIO !

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ala cu chelia urata nu joaca?(paleta)
  Bine ca il avem pe boschet in primul 11 !
  TATAIE BONERA cred ca va juca sambata titular la fel cum canta cucul lui Berlusconi in fiecare dimineata la “DOSUL”….casei 😉

  SA VINA JACKIE CHAN CU “”OREZUL””POATE NE SCAPA DRACU O DATA DE MACARONARUL ASTA SENIL SI LIBIDINOS (AUZI VREAU UN MILIARD :))))) ) UN MILIARD DE PIETRE SA CADA PE TINE ARDA-TE-AR FOCU DE SENIL!
  PANA UNA ALTA….FORZA MILAN!!!

  CIAO PYRO! :))))))))))))))))))))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Cred ca vom invinge,mai bine jucam cu Pazzini sau Cerci in locul lui Destro,se pare ca degeaba lam imprumutat,Destro nu a confirmat nici la roma,dadea goluri pina ii punea cineva mingea pe picior,echipele din verona le vom invinge pe amindoua,FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *