Essien este jucatorul Milanului

Michael Essien este jucatorul Milanului. Rossonerii l-au transferat gratis de la Chelsea si i-au oferit un contract pe 1,5 ani pentru 2,5 milioane de euro anual. Jucatorul ar trebui sa ajunga la Milano in aceasta seara.

12 thoughts on “Essien este jucatorul Milanului”

 1. Avand in vedere faptul ca Nocerino e ca si plecat, transferul lui Essien mi se pare unul bun.
  Chestia asta cu varsta, pe mine nu ma mai intereseaza deloc. Important e sa aiba o conditie fizica buna si sa fie cat se poate de motivat.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Trebuie sa scapam de Nocerino , ca nu da deloc randament. Un sezon a avut si el bun dar in rest nu a prea a aratat cine stie ce.
  Nici Essien nu e super jucator dar cred ca va fi mai bun ca Nocerino.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Cica ar fi reinceput Costacurta sa se antreneze in vacanta prin Maldive si cica tot gratis ar veni, liber de contract. Cred ca ar trebui sa ne interesam. Sigur, e putin batran, dar inca poate sa faca treaba 🙂

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Alta gloaba ajunge la MILAN.Greu frate,fara bani achizitionezi ce arunca altii ,PLM ,asta-i viata.
  Un sigur lucru este sigur: MILAN are cea mai urata echipa si la propriu si la figurat

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. cred ca essien a venit din mila pt seedorf, a renuntat la jumatate din salariul de la chelsea si s-a rugat de mourinho sa nu ceara nici un cent pe el, de-acum incolo milanul va cere jucatorilor pe care-i vrea sa aduca si bani de acasa, mancare si ceva motorina pt autocarul ekipei cu care se va deplasa exclusiv, pt ca, in ritmul asta, in doi ani, maaaaxim trei, ajungem ca rapidu sau craiova sa ne platim jucatorii in sandvisuri
  pt cine are impresia ca fabulez, sa faca un calcul pt anul viitor fara banii de UCL, si veti vedea cu groaza ca va trebui sa se treaca la alte taieri, cel mai probabil vanzari (balotelli, daca face vreo branza la mondiale poate fi deja considerat ca si plecat pt vreo 20-25 milioane)
  JAAAAAAAAAAALEEEEEEE

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *