E timpul sa castigam

5 puncte din 4 meciuri este putin. Foarte putin avand in vedere programul relativ usor si campania de achizitii din vara, poate nu cea mai utila echipei dar cu singuranta una dintre cele mai spectaculoase din Europa. Massimilliano Allegri a pregatit o echipa cu Borriello si Huntelaar in atac si s-a vazut cu Ibrahimovic si Robinho in lot dupa prima etapa. S-a bazat pe viteza lui Pato si dinamica lui Ambrosini si Flamini si s-a trezit cu toti trei accidentati. Dar la AC Milan nu este loc de scuze. Partidele trebuie castigate. Eventual jucand spectaculos si cu 4 atacanti in teren.

Avand in vedere ca Inter are deja 5 puncte avans, meciul cu Genoa devine crucial pentru rossonerii. Allegri si echipa trebuie sa castige si nu mai este loc pentru mersul agale pe teren al lui Ronaldinho, expresia de neputinta a lui Pirlo si viteza de melc a lui Seedorf. Echipa trebuie sa fie agresiva, sa faca pressing, sa nu mai ofere atata spatiu adversarului si sa joace respectand blazonul. Allegri are o echipa de campioni, jucatori cu un palmares la care majoritatea jucatorilor doar viseaza. Cu putin sacrificiu si cu o victorie convingatoare sambata, sezonul poate lua alt curs.

3 thoughts on “E timpul sa castigam”

 1. Sper sa nu avem soarta lu Juve de aseara.

  Suntem mai buni da ne miscam cam greoi.

  Neaparat trebuie sa castigam

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Suntem putini mai buni clar da trebuie sa ne revenim la o forma mai buna ca diferenta ii mult mai mare intre noi si Juve

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *