Dzeko si Milan

Dzeko s-a declarat dintotdeauna un mare fan AC Milan cu un singur gand: sa imbrace tricoul rossonero. Galliani il urmareste de vara trecuta, dar suma de 40 de milioane ceruta de Wolfsburg este considerata prea mare pentru un jucator care inca nu si-a dovedit calitatile la un club cum este Milan. Politica de reducere a cheltuielilor impune socientatii reuntarea la serviciile varfului bosniac. Chiar ieri, Braida declara ca “Huntelaar este perfect, de ce l-am ceda? Inscrie tot timpul“, un prim semn ca echipa va fi intarita in alte departamente si varfurile pentru sezonul urmatori vor fi tot Borriello si Huntelaar. Un al doilea semn ca relatiile intre partile interesante s-au racit este ultimul interviu dat de catre Edin revistei germane Sport Bild, in care Dzeko declara ca “Nu am declarat niciodata ca vreau sa joc cu orice pret in Italia. Pot ramane si in Germania”. Traducerea din limba calciomercato ar fi “Wolfsburg nu tine cont de preferinta mea, fara 40 de milioane nu plec de aici. Sunt un profesionist, ma duc la orice club mai mare decat Wolfsburg, chiar si Bayern Munchen”. Al treilea si ultimul indiciu este faptul ca jucatorul a renuntat la agentul Silviano Martina, cel care ii reprezenta interesele varfului bosniac in Italia.

Vine o vara in care se vor misca jucatori precum Fabergas, Ribery si Dzeko. Din pacate, Milanul nu mai este in stare sa joace la masa bogatilor.

One thought on “Dzeko si Milan”

  1. Milan poate, Berlusconi vrea sa bage bani, dar Galliani e cel care de fiecare data spune ca: “Avem o echipa foarte buna, ne batem pentru toate competiile si le putem castiga” …

    Vai si amar.. 🙂

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *