Detaliile afacerii Emanuelson

Urby Emanuelson va ateriza astazi la Milano si dupa testele medicale va semna contractul cu AC Milan, devenind astfel un jucator rossonero. Olandezul de 24 de ani care poate juca fundas lateral, mijlocas defensiv sau mijlocas ofensiv se intelesese cu AC Milan pentru un transfer din iunie. Ieri Galliani a fost confruntat cu refuzul elvetianului Ziegler si a dat verde pentru aducerea imediata a lui Emanuelson.

Emanuelson va fi in curand coleg cu RobinhoAriedo Braida a plecat imediat la Amsterdam pentru a negocia cu Ajax transferul imediat al jucatorului la AC Milan. Intelegerea a fost gasita aproape imediat, cele doua cluburi punandu-se de acord pentru o suma de transfer de aproximativ 1,5 milioane. Finalizarea tuturor formalitatilor a durat aproape o zi si se pare ca Emanuelson va fi prezent pe San Siro (in tribuna) pentru Milan – Cesena. Jucatorul va avea un salariu de 1,4 milioane de euro pe an plus diverse bonsuri in functie de performatele echipei.

Urby Emanuelson este tipul de jucator care poate juca in orice rol pe partea stanga.  A inceput ca fundas lateral si a castigat Europenele Under 21 in 2006 jucand in acea pozitie. Apoi a fost mutat la mijlocul terenului, jucand cateva meciuri ca atacant lateral. In acest sezon a jucat mai mult fundas lateral stanga.

16 thoughts on “Detaliile afacerii Emanuelson”

 1. buna achizitie..mai ales ca a venit aproaqpe gratis..si este un jucaot care valoreaza 6-7 milioane…chiar intr-un timp era dorit si de catre arsenal!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. ma bucur enorm ca ne-am acoperit pe partea stanga
  este si foarte bine ca poate juca pe mai multe posturi pentru ca la cati accidentati avem

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. excelenta mutare..demult l-am remarcat k fiind un fundas lateral f bun tehnic si cu o viteza buna

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. de fapt Ziegler a refuzat milan sau cluburile nu sau inteles la suma de transfer?pyro te rog ajuta-ma:))

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. E bun dar eu cred ca mai bun e Criscito. Si tare as mai vrea sa-i vad la Milan pe David Luiz sau Otamendi iar mai in fata pe Jovetic sau Hazard. Toti sunt tineri si foarte buni.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. frate fi optimist emanuelson nea costat 1,5 mil..criscito ne costa 10 milioane si se rezolva doar porblema fundasului…pe cand emanuelson poate juca oriunde in banda stanga si este un jucator excelent care REPET a venit aproape gratis..din lista enumerata de tine las vrea doar pe david luiz deaorece se descura de minune alaturi de thiago silva!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Mihai sunt optimist. Eu am spus ca e bun Emanuelson. Doar ca mi se pare mai bun Criscito(e opinia mea, nu neaparat am dreptate). Din punct de vedere financiar ai perfecta dreptate, dar totusi vb de milan , iar partea cu pozitia in teren si criscito poate juca la mijloc, plus ca milan joaca in 4-3-1-2, deci ar fi mai important sa acopere flancul defensiv pt ca daca urca foarte mult lasa zona libera si sunt probleme.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. bune transferuri galiani ibra la mai mult de jumate din cat o dat barca, robinho la fel acum emanuelson 😀

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *