Derby de mercato pentru Ganso

In afara derby-ului de pe teren, AC Milan si Inter se lupta din ce in ce mai aprig si in calciomercato. Odata cu trecere lui Leonardo in tabara adversa, obiectivele Milanului au fost dezvaluite si buna parte din relatiile brazilianului in tara sa natala au trecut in zestrea nerrazzura. Unul dintre aceste obiective se numeste Paolo Herique Ganso.

Astfel, dintr-un obiectiv exclusiv AC Milan, Ganso a ajuns sa fie dorit si disputat si de Inter. Rossonerii au inceput negocierile de cel putin un 2 ani cu tanarul brazililian (Leonardo fiind primul care l-a recomandat la Milan), totul culminand in iarna cand Galliani s-a intalnit personal cu jucatorul. Inter incearca sa recupereze avantajul, Leonardo mergand personal sa vorbeasca cu Paolo Henrique Ganso zilele acestea.

Declaratiile jucatorului fac jocul ambelor echipe. “Leo imi vorbeste foarte mult despre Inter si imi da multe sfaturi despre cum sa ma asez in teren. El spune ca trebuie sa joc mai in fata, mai aproape de poarta“, pentru ca mai apoi sa vorbeasca si despre Milan: “Da, Robinho, Pato si Thiago Silva ma sfatuiesc sa vin la Milan. Chiar glumim ca o sa fim colegi. Imi spun ca Milan este un club fantastic“. Se pare ca si Kaka, idolul sau, i-ar fi recomandat sa mearga la Milan.

9 thoughts on “Derby de mercato pentru Ganso”

  1. Eu sper sa ajunga la noi , dar m-am ofticat foarte tare cand am vazut ce kkt mananca aia de la sport.ro cum ca Barcelona se chinuie sa-l aduca pe Lamela de 7 ani. Daca nu au reusit sa-l aduca inseamna ca sunt ratati , oricum nu o sa faca niciodata o scoala de fotbal calumea ca la Arsenal. Si “pustii” primesc cat mai putine sanse (Bojan,Affelay,Thiago Alcantara,Juanfran,Dos Santos) la Barcelona. La Milano , Lamela si Ganso ar intra perfect.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Greu de spus, cred ca inca nu s-a hotarat. Are si o clauza de aprox 50 de milioane de euro pe care incearca sa o aduca la 30… e un transfer dificil.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   1. Totusi cred ca s-a asigurat Galliani de cateva chestii, nu cred ca a pierdut timpul…de cand il urmareste..

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

   2. Inter e interesata de Ganso dar cel mai important pentru toti interistii e sa vina Sanchez care e un adevarat fenomen,se pare ca deja a semnat un precontract

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *