Declaratiile lui Leonardo dupa Cagliari – AC Milan 2-3

AC Milan reuseste sa ramana in plutonul fruntas si sa nu piarda puncte in fata rivalelor Roma si Inter. Iata declaratiile lui Leonardo dupa meciul castigat la Cagliari

“A fost o partida in care eu am suferit foarte mult, de obicei eu sunt linistit pe banca. A fost o partida obositoare in care am facut o prima repriza extraordinara. Intotdeauna este greu la Cagliari, trebuia sa fim curajosi pentru a aborda partida asa cum am facut-o noi. Modulul tactic a fost un pic fortat, dar am reusit sa jucam foarte bine in prima repriza.

“Intotdeauna am fost constanti si am mentinut aceiasi linie. Azi mai sunt 6 partide pana la sfarsitul campionatului si suntem aproape de lider. Interul este foarte constant, noi trebui sa mergem pe drumul nostru. Astazi sunt fericit pentru jocul exprimat de echipa. Am reusit sa jucam foarte bine cu acest modul, Milanul este facut pentru atac.”

Leonardo a comentat si evolutia jucatorilor. “Pirlo avea ceva probleme inaintea jocului si Gattuso a intrat foarte motivat. Dida a facut o partida exceptionala. Nu vreau sa vorbesc despre aparare, sa vorbim despre atac. In ultimele partide am schimbat de foarte multe ori modului din cauza absentelor, dar idea ramane aceiasi: dominam si facem joc. Poate ca il puteam tine mai mult pe teren pe Huntelaar. Din pacate, el a platit pretul modulului nostru tactic, am jucat mai tot timpul cu doi atacanti externi si Borriello a jucat bine in acest campionat. Si astazi a inscris un gol important.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *