Declaratiile lui Galliani la intalnirea actionarilor AC Milan

Astazi a avut loc Adunarea Genarala a Actionarilor clubului AC Milan in care s-a discutat starea echipei, performantele financiare ale societatii anul trecut si bugetul pentru anul viitor.

AC Milan a incheiat anul cu o pierdere totala de 18 milioane din care 13 au fost acoperiti de Silvio Berlusconi, societatea ramanand cu o pierdere de 5 milioane de euro. Societatea a avut incasari cu 38% mai mari decat anul precedent si a reusit sa acopere 85%din pierderi.

La intrebarea unui actionar legata de varsta inaintata a jucatorilor in lot, Galliani a vorbit despre introducerea graduala a tinerilor in echipa si a punctat faptul ca echipa de juniori a Milanului a castigat Cupa Italiei. Intrebat de ce nu a reusit achizitionarea lui Pandev, administratorul delegat a raspuns ca Milanul nu cumpara jucatori care au reusit desfacerea contractului de munca in instanta. Despre Snijder, Galliani declara ca “Nu credeam ca mai aveam nevoie de inca un mijlocas ofensiv”.

Despre transferurile din vara Galliani a declarat ca “Milanul nu ii va ceda pe Pato, Thiago Silva si Ronaldinho. Va fi un an foarte greu in piata de transferuri. Vom incerca achizitionarea lui Astori, in timp ce Yepes va fi un jucator al Milanului.

Despre o eventuala plecare a lui Leonardo, Galliani declara ca este numai decizia lui. Lippi pare exclus din cursa pentru banca tehnica. “Daca Leonardo pleaca, Milanul va fi antrenat de fostii jucatori.”3 thoughts on “Declaratiile lui Galliani la intalnirea actionarilor AC Milan”

  1. Asa so zis si cu Kaka, dar adevarul ii ca poate chiar nu o sa plece pentru ca stam mult mai bine acuma cu finantele decat cand o plecat Kaka. Sa speram totusi ca si aducem ceva nu numa bagam tineri din pepiniera ca ne calca Interu in picioare cu ei, o sa ne dea la patrat sau la cub

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. nu credeam ca mai avem nevoie de un mijlocas ofensiv??:)))))
    pai avem asa ceva? avem vreun` “pur sange” de genul asta?

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *