Declaratiile lui Galliani in legatura cu transferul lui Emanuelson

Adriano Galliani a facut cateva declaratii in legatura cu posibilul transfer al olandezului la Milan. Se pare ca transferul este aproape gata si Emanuelson va deveni un jucator rossonero inca de azi:

Jucatorul este sigur al nostru din iulie si cred ca va fi la Milan inca de astazi. Suntem foarte aproape de semnatura, nu este inca 100% gata, dar cred ca diseara o sa putem spune ca jucatorul se va transfera la AC Milan incepand de azi. Este un jucator mai mult ofensiv decat defensiv, e o aripa stanga care poate juca si ca aparator stanga. Cred ca deocamdata intra la capitolul mijlocasi.

[pro-player width=’585′ height=’400′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=eYe8BSJCNYw[/pro-player]


7 thoughts on “Declaratiile lui Galliani in legatura cu transferul lui Emanuelson”

 1. Pai ne trebuiau un mijlocas si un aparator nu? Emanuelson e mijlocasul (ma rog, poate juca si ca aparator lateral ceea ce este excelent) si Mexes cred ca este aparatorul. 🙂 Criscito nu vine.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Daca vine Mexes il poate pune pe Silva pe stanga si pe Ema in centru langa Flamini(ambro) , Pirlo(Seedorf/Gattuso) si ne rezolvam apararea perfect.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Apoi Mexes tot vine de 1 luna aproape … Cel mai rau imi pare dupa Criscito? chiar asa scump era pt un club ca Milan.. apropo Ema cat a costat ?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. imi place ca da goluri de la distanta, si e bine ca poate juca pe mai multe posturi

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *