Declaratiile lui Galliani dupa Cagliari – AC Milan 2-3

In primele 60 de minute am facut o partida foarte buna, dupa aceea am suferit atacurile lui Cagliari. Continuam pe drumul nostru, ramanem in cursa pentru campionat si tinem pasul cu Roma si Inter. Vad trei echipe in fuga si este frumos sa avem inca o mica speranta la titlu.

Daca nu am fi castigat la Cagliari nu am fi putut sa mai speram la campionat. Mergem inainte si vom vedea ce vom face in ultimele 6 partide. Mai sunt 18 puncte in joc. Acum 11 ani am castigat toate cele 7 partide ramase si am terminat campionatul pe primul loc. Speram ca cea de la Cagliari sa fie prima victorie din cele 7 ce vor urma.

Galliani vorbeste si despre vocile care il dau plecat pe Leonardo la sfarsitul sezonului. “Nimeni nu s-a gandit vreodata la un al antrenor pentru Milan. Leonardo face o treaba foarte buna. Nu stiu sa i se fi oferit vreodata postul de antrenor al nationalei Braziliei. Desigur, o oferta de acest gen ar reprezenta o alternativa serioasa pentru Leonardo, dar nu exista nici o stire care sa te faca se te gandesti ca aceasta posibilitate exista cu adevarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *