Declaratiile lui Allegri inainte de Barcelona – Milan

Iata declaratiile lui Massimilliano Allegri inainte de Barcelona – Milan:

Barcelona este echipa care joaca un fotbal mai bun in acest moment. Dar noi suntem o echipa excelenta, suntem AC Milan si nu putem juca decat cu maxim de curaj. Nu sunt emotionat, nu jucam o finala. Barcelona are o gramada de jucatori decisivi: Xavi, Iniesta, Messi. Dar si noi avem o multime de jucatori decisivi. Vom juca impotriva unei echipe care a castigat multe trofee in ultimul timp si obiectivul nostru este sa trecem de grupe.

Va fi o partida speciala pentru toti, nu doar pentru Ibrahimovic. Cred ca este o partida si pentru Pato. Mai am un dubiu intre Nocerino si Ambrosini. Maine vom evalua starea de sanatate a lui Robinho dar este dificil de crezut ca va face deplasarea la Barcelona.

Va trebui sa jucam complet diferit fata de primele 20 de minute din partida cu Lazio. Echipa era prea lunga, cu Barcelona nu ne putem permite 20 de minute de asemenea joc. Cu Lazio am reusit sa ne revenim si puteam castiga. Meciul cu Barcelona ne va spune in ce conditie fizica suntem acum. Fata de anul trecut am jucat mult mai putine amicale, lucru facut intentionat. Maine nu trebuie sa jucam cu frica, trebuie sa facem un meci echilibrat constienti ca avem in fata o echipa foarte greu de batut.

8 thoughts on “Declaratiile lui Allegri inainte de Barcelona – Milan”

 1. sper ca meciul cu lazio sa-i fi pus si mai si in garda si sa-i fi adus intr-o stare de concentare adecvata unui asemenea meci, allegri se inseala, din nou, asta este si va fi mereu o finala, pt ca e un meci pentru prestigiu, pouncte, bani, imagine, samd, mai sus de atat nu joaca nimeni, nici nu stiu daca se poate ai sus de un milan-barca, atunci e clar ca e o finala si trebuie tratata ca atare

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. din pacate allegri pare sa intre cam fricos in acest meci, ceea ce e gresit….oricum daca pierdem, asta e, nu e mare surpriza

  trebuie sa ne jucam sansa din primul minut, ca in meciurile dintre 2 echipa ca acestea se poate intampla orice

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Daca trebuie sa aleaga intre Ambrosini si Nocerino, cred ca o sa-l aleaga pe Ambrosini…cu determinarea cu care sigur va intra in teren contra Barcei cred ca ar face un meci mare, Nocerino nu prea are experienta in CL contra asemenea echipe.
  Pacat ca Robinho nu poate juca…cred ca era cel mai potrivit dintre Robinho/Pato/Cassano pentru meciul asta. Cassano desi in mare forma, e un pic cam lent pentru Barcelona.
  Din cate am inteles Zambrotta e apt, deci am scapat de pericolul Antonini.
  Multe necunoscute..

  Oricum, pentru un rezultat pozitiv, defensiva trebuie sa joace impecabil si fiecare dintre cei de la mijloc sa alerge cat 2.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. eu cred ca va fi un meci echilibrat iar jucatorii decisivi ai milanului pot fi ibrahimovic sau pato,intradevar barcelona este o echipa foarte puternica si va trebui in acest meci sa atacam nu sa ne bagam la cutie ,va fi un meci infernal pe nou camp dar sper ca milanul sa plece cu cele trei puncte pot sa zic ca si un egal ar fi bun.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Mie nu mi se pare fricos ci realist. Nu e genul sa faca pe mascariciul ca ii batem, ca ii nenorocim, etc……. asta ca dupa meci sa fie privit ca un retardat in caz ca pierdem. Avem sansa noastra. Barca e greu de batut, dar nu imposibil. Avem datoria de a spera macar.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *