Declaratii – Flamini e increzator

Un increzator Mathieu Flamini a vorbit astazi la Milanello, vorbind starea sa si despre cum va aborda AC Milan meciul cu Bologna.

flaminiIata ce a declarat Mathieu Flamini: “Acum sunt bine. Am avut o lovitura la umar, dar acum ma simt bine si ma bucur ca ma pot intoarce pe teren. Ma bucur ca am marcat impotriva Novarei, sper sa mai marchez si alte goluri. Incerc destul de des sa sutez de la distanta, dar pana acum portarii mi le-au aparat. Cred ca e o solutie buna sa sutezi de la distanta, mai ales cand joci cu echipe care se apara supranumeric.

Cum se simte echipa din punct de vedere psihologic?

Suntem bine. AC Milan a avut o serie castigatoare de meciuri, apoi din nefericire a urmat o saptamana cand lucrurile nu au mers grozav. Nu am obtinut mari rezultate in perioada asta, dar vrem sa ne revansam cu Bologna. Va fi un meci important.

2 thoughts on “Declaratii – Flamini e increzator”

    1. Sunt perfect de acord. La Arsenal a jucat bine. De ce nu ar juca si la AC Milan, mai ales ca e dornitc sa arate ca se poate impune. Si mai ales ca Gattuso (jucator de profil asemanator) nu mai e, si poate nici nu va mai fi vreodata, la nivelul ce l-a consacrat.

      Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *