Debut excelent al lui Boateng

Debutul lui Boateng aduce confirmarea faptului ca AC Milan are in sfarsit un lot un mijlocas rapid, capabil sa faca ambele faze ale jocului bine, cu un fizic bun si un apetit crescut pentru raidurile ofensive. Intrat in locul lui accidentatului Ambrosini, ghanezul a adus multa miscare in linia de mijloc rossonera si a contribuit decisiv la golul care a deblocat partida.

Excelenta venirea pe culoar pentru pasa lui Ronaldinho si devierea catre Ibrahimovic. Ghanezul a avut si doua ocazii sa inscrie, cate una pe repriza. Prima ocazie a venit dupa o faza frumoasa creata de Ronaldinho, pasa pe culoar cu calcaiul pentru Antonini, centrare a italianului si reluare din prima a lui Boateng de la marginea careului. Din pacate mingea a lovit un aparator advers. A doua ocazie a ghanezului a venit din pasa aceluiasi Ronaldinho dar ghanezul, desi servit perfect de brazilian aluneca si nu reuseste voleul castigator din 6 metri.

O evolutie foarte buna a ghanezului care il propulseaza pentru un rol de titular in meciul de sambata.

12 thoughts on “Debut excelent al lui Boateng”

 1. Christian Träsch de la stutgart este ofertat de acmilan este cotat la 6mil euro

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. pyro iti aduci aminte ce am spus despre boateng….u ai ras de mn…boateng va fii peste kaka…ma repet!dak nu se accidenta ambrosini si nu intra boateng milan nu castiga!!!!!!!!!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Eh mai are mult pana sa ajunga ca kaka. sper sa o faca… nu se stie daca nu castigam cu ambrosini. a jucat prea putin ca sa ne dam seama in ce forma era. in primele 15 minute toata echipa a fost vraiste.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. dava va lua de 2 ori balonul de aur si trofeele lui Kaka va fi peste el dar pana atunci……asteptam cel putin 3-4 ani

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. pai nu stim in ce forma este ambrosini..???CESENA…alta forma nu exista….la fel si gatuuso aceiasi forma …mereu proaspetii!!!!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *