Incidente in Verona.

431402_2856695573823_777492393_nLa finalul meciului dintre Verona si AC Milan s-au iscat mici incidente intre membrii galeriei Curva Sud si suporterii Veronei.  Veronezii sunt eroi cand joaca pe teren propriu. Va asteptam pe San Siro!

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Incidente in Verona.”

 1. @walter ziceam de fotbal,sory ,credeam ca o sasi revina pina la urma,mam inselat. Mia placut Robinho sia dat silinta la urma, inafara de altii. Si dupa meci Balotelli a zis ca ia vina pe el ,adica infringerea asta e pe umerii lui.
  P.S. La final de meci vi sa parut penalti ori nu? care e parerea voastra?Eu cred ca 60% a fost penalty,40 %simulatie.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Cand o sa ai o coerenta in a-ti exprima ideile, fara greseli, atunci sa protestezi fata de calitatea articolelor. Eu personal il consider un articol bun, de bagat la cap.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Milanul a ajuns rau. Cu un antrenor inapt, care incearca un sistem 4-3-3, mai ales cand nu are jucatori de profil pentru sistemul respectiv, nu te poti astepta la rezultate incredibile. Sa pierzi cu o nou promovata mi se pare de tot cacatul. Nu poti sa emiti pretentii la podium, cand vin aia din Serie B si iti fut 2 goluri si au luat 3 puncte. Eu cred ca ar trebui sa ne linistim putin. E primul meci, nu aici se pierde campionatul. In schimb ceea ce imi doresc, e sa inceapa retardatii astia care imbraca tricoul Milanului sa fie fotbalisti si nu simpli jucatori de fotbal. Pana pe 2 septembrie cand se termina perioada de mercato nu mai fac “declaratii”.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. @Walter – articolul este unul informativ, despre ceea ce se intampla in familia “AC Milan”. Daca nu te intereseaza aceste lucruri, ar trebui sa le ignori, nu esti obligat sa le citesti ;). Cand am scris acolo “Va asteptam pe San Siro” l-am citat pe Pacio, unul din liderii Curva Sud.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *