Cum poti ajunge la Dzeko cumparandu-l pe Klose

Se pare ca toata lumea e de parere ca aducerea lui Klose este o mare greseala. Cel mai puternic argument este varsta jucatorului, 32 de ani. Rolul de atacant nu ii mai ofera decat 2-3 ani de activitate la nivel inalt. Lumea uita de faptul ca este un jucator letal in careu, are un simt al golului exceptional si o lovitura de cap foarte buna. Varful lui Bayern Munchen are un palmares de invidiat. 49 de goluri in 97 de meciuri pentru nationala Germaniei, doar legendele Muller (68 de goluri) si Streich (55) inscriind mai mult decat Miro la nivel international pentru nemti.

Aducerea lui Klose ar putea schimba complet atacul Milanului pentru sezonul viitor. Cu un pic de management inteligent, transferul lui Klose are putea insemana aducerea lui Dzeko la Milan.Se zvoneste ca Bayern ofera 15 milioane + Klose pentru Huntelaar. Borriello este evaluat undeva la 15-18 milioane de euro si daca Galliani va reusi sa il transfere la aceasta suma, s-ar aduna aproximativ 32 de milioane de euro care ar putea fi folositi pentru transferul lui Dzeko. AC Milan s-ar gasi cu Dzeko si Klose batandu-se pentru un loc de titular. Nu e un atac tocmai rau cand te gandesti ca langa ei vor juca Ronaldinho si Pato.

Video Miroslav Klose

[pro-player width=’585′ height=’450′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Od7rg192Pq8&feature=related[/pro-player]

3 thoughts on “Cum poti ajunge la Dzeko cumparandu-l pe Klose”

  1. sa stii ca nu suna rau
    totusi de spune ca ronaldinho o sa plece si dupa el va pleca si pato 🙁

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Ca si in afacerea Ibrahimovici, castigul lui Milan sunt doar banii. Huntelar este una dintre tepele notorii de jucatori. Va mai amintiti de Jose Mari? Este in acelasi stil. In plus, cu 15 milioane de la Bayern si cu 50 de la Barca (din afacerea cu Pato), la care se mai adauga 5 din afacerea Storari si inca 20 din bugetul propus de Don Silvio, ajungem la 90 de milioane de euro, bani de transfer. La un astfel de buget, iti poti permite macar 3 jucatori de superclasa. Nu neaparat Dzeko, dar macar un Benzema, un Nilmar…

    Daca vom juca cu Klose titular, atunci ne vom transforma in Milanul lui Zacheroni. Cel cu Birhoff in centru si cu Helveg si Ziege la centrari. Altfel spus, vom avea o echipa englezeasca. Si, ma indoiesc ca dupa atata timp de stil brazilian, ni se va potrivi jocul in forta, pe centrari. Dar in fine…nici antrenor nu avem. Pentru ca Alegri saracu e un fel de Sumudica la Rapid. Fara experienta si cu mentalitate de Cagliari.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *