Crudeli: Astori sau Sakho? Problema e alta …

tiziano crudeliLegendarul comentator sportiv si totodata suporter infocat al Milanului, Tiziano Crudeli a acordat un interviu referitor la perioada de mercato a Milanului:

“Astori sau Sakho? Sunt doi jucatori optimi si Milan ar face bine sa-l achizitioneze pe unul din cei doi. Insa problema e alta, sa ne uitam putin la Juventus. Inainte de punerea in functie de antrenor al lui Conte, aceasta avea o aparare slaba, acesta insa s-a bazat pe fundasii ce nu aveau o mare faima in anii anteriori, si priviti unde au ajuns, au cea mai buna aparare de doi ani in Serie A.  Deci, problema este toata legata de structura apararii.”

Sursa: areamilan.it

4 thoughts on “Crudeli: Astori sau Sakho? Problema e alta …”

 1. Preferabil ar fi sa vina Astori. Joaca in Serie A, in nationala Italiei, numai are nevoie de acomodare plus ca se cunoaste cu multi din lotul Milanului.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. voi vorbiti de transferuri cand jucam cu psv?sau aveti senzatia ca trecem usor de psv?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Walter aici iti dau dreptate. Dar cred ca sunt numai speculatii ale mass-mediei. Acum inteleg si rolul avut de tradatorul Leonardo in conducerea echipei.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Noi transferam atacanti, cand trebuie sa rezolvam apararea care nu merge. Cred ca aici e vorba si de incompetenta la nivel de conducere. Eu as zice sa ii aduca pe Hoda, Sakho si Astori. O sa avem o aparare cu jucatori titulari in valoare de 10 mil euro + fiecare, iar astia sub 10 o sa fie rezerve. Iar Honda sunt convins ca o a aduca prospetime si coerenta jocului nostru haotic. Cat despre Ljajic, avem deja destui + petarda de Niang care trebuie eliminat, asa ca e un transfer aiurea.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *