Corriere dello Sport: Cedarea lui Pato l-ar putea aduce pe Ballotelli

Potrivit cotidianului sportiv Corriere dello Sport, cedarea lui Pato in vara ar insemna venirea lui Mario Ballotelli la Milan. Desi Galliani si Berlusconi neaga intentia de a-l transfera pe tanarul atacant brazilian si chiar Pato a declarat ca vrea sa ramana, se pare ca in realitate jucatorul isi cantareste optiunile pentru sezonul viitor. Se pare ca agentul jucatorului Gilmar Veloz, este la Milano pentru a stabili viitorul tanarului sau jucator, prima optiune fiind ramanerea la Milan.  Totusi, Corriere dello Sport sustine ca eventualul transfer al lui Pato ar aduce Milanului o importanta suma de bani ce va fi investita in transferului jucatorului interist.

8 thoughts on “Corriere dello Sport: Cedarea lui Pato l-ar putea aduce pe Ballotelli”

 1. Intre Pato si Baloteli totusi e o diferenta mare. Pato a demostrat ca e indispensabil ptr performanta. Avem nevoie de acesti jucatori decisivi impreuna, nu sa facem experimente in fiecare an. Kaka daca ramanea la milan nu cred ca am fi terminat asa cum terminam acum.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Daca Kaka nu pleca Ronaldinho nu ar fi ramas. Si ne-am fi trezit si cu o gaura de 70 de milioane in buget. Nu spun ca a fost un lucru bun, dar probabil ca plecarea lui Kaka l-a tinut pe Pato la Milan.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Oricum la cate o facut Kaka la Madrid o facut si Dinho la noi dc nu chiar mai multe. Per total, luat dupa performatele lui Kaka la Real putem spune ca suntem pe plus bine de tot, si pot sa spun ca Dinho lo inlocuit cu succes sezonu asta si unde mai pui ca am si castigat 70 de mil dupa el.

  Tare mi sa nu ajunga si Kaka ca Sheva cand o plecat de la Milan

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ar fi bun și Mario, dar neapărat să rămână Alex. Ar fi interesant cum s-ar comporta Balotelli la Milan, echipa lui de suflet. Ar fi la fel de rebel? Oricum, sunt atâtea zvonuri… . Zilnic pleacă sau nu pleacă.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Pato din pacate va pleca aproape sigur langa Ancelotti. Daca plecarea lui Pato ni-i aduce pe Balotelli, Dzeko, Krasic se merita, nu?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Nu stiu ce sa zic… 50 de milioane cat iei pe Pato nu ii aduce pe toti… plus ca brazilianul este un viitor balon de aur. e pacat sa il dam acum. Cand e gata forzamilan.ro? 😀

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *