Copa America: Yepes joaca excelent si Argentina nu reuseste sa treaca de Columbia

Favorita si gazda turneului, Argentina nu reuseste decat un egal amarat cu nationala Columbiei. Cel mai bun om al meciului este chiar portarul gazdelor, Romero avand cateva intreventii ce au tinut echipa lui Batista in joc. La Seleccion incepe meciul cu un atac format la indicatiile lui Messi, Aguero fiind lasat pe banca. Lavezzi ii ia locul jucatorului lui Athletico Madrid intr-un trident ce se vrea ucigator: Lavezzi-Messi-Tevez.

Columbia joaca asa cum poate in fata Argetinei, aparare beton si contraatacuri ucigatoare si tactica ii iese de minunte. Messi nu pare extraterestru cand nu joaca cu Xavi si Iniesta, Lavezzi este stins in timp ce pentru Columbia stralucesc Yepes si Falcao. Culmea, tocmai Columbia are cele mai mari ocazii de gol dar Romero face un meci mare si impiedica supriza. Degeba Argentina termina cu 4 atacanti pe teren, intrarile lui Higuain si Benega nu fac decat sa produca mai multa confuzie in apropierea careului Columbiei.

Desi am avut doar un sigur rossonero prezent pe teren, Yepes a facut un meci mare si a contribuit decisiv la egalul obtinut de Columbia. Rezultatul obtinut impotriva Argentinei o propulseaza pe primul loc cu 4 puncte si impinge echipa lui Messi intr-o minicriza sanctionata imediat de flueraturile suporterilor la sfarsit de meci. Pentru a se califica mai departe, Argentina trebuie sa bata Costa Rica.

Rezumatul patidei il puteti urmari aici.

3 thoughts on “Copa America: Yepes joaca excelent si Argentina nu reuseste sa treaca de Columbia”

  1. Ma bucur pentru Yepes la 35 de ani inca mai poate.Dar la Milan nu cred ca mai are un viitor.Se vrea altceva la Milan,ma refer la intinerirea lotului.Dar pentru bataliile lungi din Serie A poate sa fie de mare ajutor cu experienta lui.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Iar ma uimeste jucatoru` asta… parca a reinnascut la 35 de ani. m-as bucura daca ar mai fi rezerva inca un an. nu pot sa uit ca el a fost cel mai periculos om in meciu cu tottenham :))

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. yepes este un jucator util lotului. mai terminati cu intinerirea . asta se face in timp, si in jurul batranilor cu experienta si continuitate in jocuri, cu evolutii bune , gen yepes. de cate ori s a apelet la el ,sezonul trecut, s a descurcat foarte bine. o sa vedeti ca este mai bun decat mexes, jucator care mi se pare usor inconstant.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *