Conferinta de presa Kaka

P_Kakà2

 

“Buna ziua tuturor,multumesc de primire,a fost fantastica. Am revenit la Milan,ceea ce este ceva special,sunt niste zile fantastice. Ieri vorbeam cu sotia si ne aminteam momentele traite aici. Astazi am sosit la Milanello, sunt figuri noi, dar sa-i revad pe toti ma face sa cred ca nu am plecat niciodata de-aici. Sunt un idol pentru coechipieri? E o situatie noua,am avut multe de invatat de la colegii pe care i-am avut la Milan,la Real si la nationala. E un rol nou,pe care il voi trai cateva sezoane. Vreau sa ii ajut pe acesti baieti.

Acesti 4 ani nu am avut continuitate la Real Madrid. M-am antrenat mereu,nu am mai avut accidentari de mult timp. E o provocare si pentru mine. La ce ma astept de la Milan? Sunt obisnuit cu o echipa de invingatori,sunt niste jucatori foarte buni,care joaca la echipe nationale. Cred ca acest Milan se va descurca. M-am intors la echipa pentru ca numai Milanul poate sa imi dea sansa si de a juca fotbal,si de a ma bucura.

Nu stiu ce rol voi avea,prefer sa vorbesc cu Mister. Eu am jucat mai mereu trequartista, acum sa vedem de ce are nevoie Mister.

Am crescut mult la Real,am invatat multe. Real Madrid e un club foarte mare, sunt incantat ca fac parte din istoria lor,sunt incantat de anii petrecuti acolo,dar sunt dezamagit ca am pierdut din bucuria de a juca fotbal. Ancelotti a fost foarte sincer,mi-a explicat ca Real are alte idei. Erau din ce in ce mai putine spatii,asa ca am hotarat cu Mister ca e mai bine ca eu sa plec,atat pentru mine,cat si pentru club.

Nu cred ca a fost vina lui Mourinho,in anii in care am lucrat impreuna am incercat sa-i castig increderea. Avea alte idei,iar eu am incercat sa fiu mereu disponibil. Un antrenor care mi-a dat foarte mult.

Putem sa reusim multe lucruri,Balotelli e un jucator foarte mare. La fel si Matri,Robinho si El Shaarawy,care are un talent imens. Milan are niste atacanti foarte buni.

Sunt pregatit sa joc,vom vedea daca voi avea continuitate.

Cred ca Milan poate castiga pe plan intern,iar in Europa sa poate descurca foarte bine. Sunt niste invingatori,si sunt obisnuiti sa joace in Italia si in Europa.

Am vorbit cu Berlusconi,era foarte incantat,m-a felicitat. Am vorbit un pic,dar nimic special.

Tata m-a ajutat foarte mult si mi-a aparat interesele. A venit acasa la miezul noptii,mi-a prezentat termenii. Am vorbit cu sotia,apoi iar cu tata,care mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa ma intorc. La 2:30 l-am sunat pe Galliani de 5 ori si nu raspundea. Intr-un final,a raspuns si i-am zis ca accept sa ma intorc la Milan.

Voi face tot posibilul sa joc bine si sa castig la Milan.

Ma inteleg foarte bine cu cei de la nationala,dar nu a avut nicio legatura cu intoarcerea mea la Milan. Ultima data cand am vorbit cu ei a fost pentru amicalele cu Italia si Rusia.

Milan trebuie sa incerce sa castige mereu,ceea ce vom incerca si acest sezon. In final, <<Invingatorul ia totul! >> .“

(Conferinta de presa Kaka – 5 Septembrie)

3 thoughts on “Conferinta de presa Kaka”

  1. Kaka cred ca va fii unul dintre jucatorii cheie de la milan in acest sezon

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Mare jucator, mare caracter. Sper ca Mister sa il joace pe postul sau preferat. O achizitie foare buna la care am tot sperat toti de cel putin un an 🙂

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *