Champions League : Malaga vs Milan

Miercuri seara de la ora 21.45 Milanul va juca etapa a 3 -a din liga campionilor in fata ocupantei primului loc din grupa Malaga . Dupa cum stiti Milan are un parcurs foarte slab ,iar Malaga are un parcurs extraordinar atat in campionat cat si in Champions League .

Trebuie neaparat sa nu pierdem pentru a ne califica in optimi ,in acest sezon Malaga nu are nicio infrangere pe teren propriu .

Se anunta o partida teribil de grea si nu stiu ce sanse avem in acest meci dar sa speram . Malaga are doua victorii in liga cu Anderlecht 3-0 si cu Zenit tot 3-0 ,iar Milanul are un rezultat de egalitate acasa in fata celor de la Anderlecht si o victorie la St Petersburg 3-2.

4 thoughts on “Champions League : Malaga vs Milan”

  1. Avem o partida extrem de grea cu Malaga totusi e echipa din spania , un campionat extrem de puternic poate cel mai tare din lume. dar sa speram macar la un rez de egalitate tot am avea sanse de calificare . si sa scoatem doua egaluri cu malaga ar fi o performanta tinand cont ce joaca milanul acum , pe zenit ii batem si anderlecht la fel .

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. nu cred ca ne calificam din grupa asta, mai degraba pe 3 vom termina o sa ne-o luam de la malaga tur – retur nu avem nicio sansa . pe urma la anderlecht o sa fie tot greu si cu zenit la fel de greu ,eu cred ca din grupa asta va trece malaga si zenit iar noi pe 3 . nu mai cred in ce joaca milanul acum.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Nu va mai amagiti cu Milanul de acum, e clara situatia vom termina pe locul 3 in aceasta grupa ne-a ciuruit Malaga ce era de asteptat nu mai avem sansa la calificare ptr ca urmeaza returul cu Malaga si iar pierdem pe urma avem la Anderlecht facem egal acolo ,iar ultima etapa Zenit ne bate pe San Siro si gata papa calificare mai departe

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *