Catania – AC Milan 1-3. Milanul obtine prima victorie in deplasare in acest sezon.

Milan a pus capăt seriei negre și a câştigat în deplasare la Catania, după cinci meciuri fără victorie.

Bucuria celor de la Catania a durat doar şapte minute, pentru că Montolivo a egalat din centrarea lui Emanuelson, reușind primul gol din acest sezon pentru AC Milan.Balotelli şi-a adus echipa în avantaj, apoi, sicilienii au rămas în 10 oameni după eliminarea lui Tachtsidis, pentru o intrare dură la acelaşi Balotelli.

Milanezii au profitat din plin şi au risipit emoţiile cu nouă minute înainte de final, prin golul lui Kaka.Revenit după mai bine de două luni de la accidentare, El Shaarawy l-a pus la încercare pe portarul Andujar.

kaka , balo

 

8 thoughts on “Catania – AC Milan 1-3. Milanul obtine prima victorie in deplasare in acest sezon.”

  1. Kaka – centrare geniala de gol si gol superb. Pacat ca a stat si a pierdut timp esential la ratatii aia de real madrid. Foarte bine ca o sa straluceasca din nou la milan ! sa speram ca o sa vina vremuri mai bune si poate o sa ajunga iar echipa la care toti visam

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Honda e semnat de mult. Deci raspunsul e da, vine. Ma bucur ca ramane Galliani, ma bucur ca vine Maldini ca director tehnic, ma bucur ca Kaka’ se dezlantuie incet incet.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Direi proprio di no, anche perché Galliani e Paolo Maldini non lavoreranno mai insieme. Ci sono state divergenze in passato tra loro due e non potrebbero stare contemporaneamente al Milan.

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *