Cassano tot mai aproape de Milan

Colegriul arbitral a decis astazi suspendarea lui Antonio Cassano pana la data de 31 ianuarie 2010 si injumatatirea salariului pe toate durata contractului in urma disputei jucatorului cu presedintele Garrone. In consecinta, Cassano ramane un jucator al Sampdoriei. In lipsa unei impacari miraculoase intre presedinte si jucator, clubul italian este obligat sa il declare transferabil inca din iarna. In pole position pentru semnatura jucatorului este AC Milan.

GallianiAdriano Galliani declara:

Eu nu as sfatui pe nimeni sa parieze pe Cassano la Milan pentru ca sunt multi jucatori importanti care se vor transfera in iarna, atat din Italia cat si din Europa. Berlusconi nu mi-a zis niciodata nimic de vreun cadou. Va las pe voi sa comentati decizia colegiului arbitral. Eu propun ca deocamdata sa il lasam in pace pe Cassano, este un jucator al Sampdoriei in timp ce Ronaldinho este un jucator al Milanului. Ma intrebati daca Antonio este un jucator de Milan? Mai mult decat sa fie un jucator de Milan, el trebuie sa se integreze in echipa. Cassano este un astfel de jucator dar nu este unicul.

Potrivit SkySport24, agentul lui Cassano s-a inteles deja cu rossonerii pentru un contract pana in 2014. Transferul va fi unul definitiv si se pare ca presedintele Garrone a dat unda verde negocierilor intre jucator si AC Milan. Mai ramane obstacolul Real Madrid, Sampdoria datorand spaniolilor aproximativ 5 milioane de euro dar relatiile excelente intre AC Milan si Real Madrid ar trebui sa faciliteze rezolvarea imediata a tuturor problemelor.

10 thoughts on “Cassano tot mai aproape de Milan”

 1. daca va fi bine pentru noi sa vina daca nu asta e.
  sper sa nu-l ia valu pe allegri sa schimbe sistemul sau jucatorii din primul 11 din cauza lui cassano daca chiar va veni.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. probabil si lazzari va semna cu milan inainte de meciul Cagliari-Milan din 06.01.11

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Eu cred ca va fi o megaafacere. Singurul lucru care ma ingrijoreaza este caracterul jucatorului. Dar cred ca un club ca Milan este tot ce ii trebuie pentru a-si atinge potentialul.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Cassano e super bun .. toti comentau pe aici ca o sa le fie frica de caracterul lui Ibrahimovic na.. acuma va place !

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. da si eu cred ca la milan isi va gasi locul daca va veni e o afacere buna …si se aude ca nesta isim va mai prelungi contractul cu inca un an si asta ma bucura

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Sper sa nu ajunga la Milan!
  Ne trebuie jucatori de maxim 25 de ani… pentru ca experienta avem destula in lot. Milan are nevoie de tineri care sa duca greul, sa alerge, sa se sacrifice, sa obtina mingii. Ce sa faca Cassano? Sa stea pe teren in pozitie de foto crezandu-se mare vedeta?
  Un jucator cu un caracter infect! Sa nu mai vorbim despre viata extra-sportiva.
  Milan trebuie sa fie o echipa. Milan nu e Real Madrid unde se merge pe VIP-uri personale.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. o sa lustruiasca banca de rezerve.nu i va conveni si va pleca dupa un an.nu vad rostul acestui transfer.in fine…om vedea ce va fi

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Total de acord cu Pyro . Tipu nu sunt de acord cu tine. Cassano la 28 de ani face mai mult decat fac altii la 23-24. Sarbatori fericite ^:)^

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Am o intrebare . Daca smecherul asta vine la noi are voi sa joace in UCL ? (tinand cont ca a evoluat in preliminarii pt Sampdoria)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. recunosc si mie imi este f.antipatic acest cassano,dar daca galliani il vrea…..ce mai conteaza parerea mea sau a noastra!!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *