Calciomercato: Ganso, obiectiv pentru la vara

Despre Ganso si AC Milan am mai scris aici si aici. Toata lumea il considera noul Kaka si se pare ca la vara se va desparti de Santos. Brazilianul de 21 de ani este urmarit de rossonerii de cel putin 2 ani si Adriano Galliani a vorbit mult cu anturajul jucatorului in perioada in care a fost in Brazilia, pe vremea cand negocia transferul lui Ronaldinho.

Problema cu Ganso este faptul ca drepturile asupra jucatorului sunt detinute de 3 parti. 45% de actualul sau club, 45% de societatea de impresiariere braziliana Dis si 10% de jucatorul insusi. Galliani va trebui sa negocieze transferul jucatorului cu toate cele trei parti implicate. Mai mult, se pare ca Ganso are o clauza de reziliere de 50 de milioane de euro. Transferul cu siguranta nu va fi o afacere usor de finalizat.

13 thoughts on “Calciomercato: Ganso, obiectiv pentru la vara”

  1. adica doar MILAN il vrea ca a negociat deja Galliani cu Santos si Milan se pare ca ia luat fata interului 🙂

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. Lamela cred ca vine la vara la pachet cu Ganso..(Avem un avantaj , Robinho a jucat la Santos cu Neymar si Ganso ..il poate convinge pe Ganso/Neymar sa vina la Milan)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Neymar nu are ce cauta la Milan sau in fotbalul italian… E slab. Zici ca e nemancat… Daca vine in Serie A il gasim numai pe jos:)) Intai trebuie sa se formeze si sa se dezvolte in alt campionat, cel italian e prea mult pentru Neymar la varsta lui…
   Ganso nu spune prea multe si cred ca se exagereaza in descrierea lui. Sa fim sinceri… Nu se merita sa dai 50 de milioane pe clauza ca sa aduci un jucator de 21 de ani, iar sansele ca sa faca performanta la Milan sunt de 50%. Cu 50 de milioane mai bine il luam pe Fabregas:))

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Nu va asteptati la transferuri “extraterestre” in vara din partea lui AC Milan. Daca nici anul asta nu luam CL sau campionatul, adio transferuri pentru vara…

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *