Berlusconi: Leonardo va pleca

Leonardo va pleca dupa incheierea campionatului. Ieri seara, Silvio Berlusconi, prezent la Palatul Grazioli a declarat ca “Leonardo va pleca. Noul antrenor? Sunt cateva tratative in curs. E prea incapatanat, echipa a jucat prost. Desigur, accidentarile au contat foarte mult dar au fost momente cand nu mi-a placut cum a asezat echipa in teren.”

Se pare ca se poarta tratative pentru postul de antrenor principal cu Filippo Galli, Mauro Tassoti, Marco van Basten si Luciano Spaletti. Probabil ca banca Milanului va fi condusa in sezonul viitor de actualul antrenor al formatiei de juniori, Filippo Galli.

Imediat a venit si dezmintirea lui Galliani care trebuie sa scoata castanele din foc.”Este imposibil ca presedintele Berlusconi sa fi declarat asa ceva pentru ca Leonardo va ramane si sezonul viitor. Sursa acestor declaratii in mod sigur nu este Silvio Berlusconi.

18 thoughts on “Berlusconi: Leonardo va pleca”

  1. Nu are rost sa mai ramana, trebuie sange proaspat si pe banca si mai ales in teren.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. rajkard sau hiddink sunt buni. van basten sta mai prost cu parea tactica (e un fel de leonardo) dar cine stie… eu zic ca mai importanti vor fi jucatorii pe care ii vom avea

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 1. nu stiu ce va tot chinuiti atata cu Van Basten sau Rijkaard… o sa vina Galli si Tassotti…. de-acum asta e legea la Milan: jucatori si antrenori low-cost.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Și oricum, ce e Leonardo la Milan, dar Ferrara și Zacheroni la Juventus! Dacă va veni Benitez (cred că va veni dacă are garanții pentru transferuri), Juve va fi tare. Ce ziceti, să ni-l dorim pe Benitez la noi? Avem în istoria relativ recentă doua amintiri cu Liverpool. Mă gândesc la cât de bine gestionează el meciurile decisive, tocmai acolo unde Milanul are tradiție (sau măcar avea): în fazele superioare din UCL. Clar, Rafa e antrenor tare de Ligă, poate mai tare și ca Mourinho. Dar nu va veni el. Cred că ori va rămâne Leonardo, ori vor veni Galli sau Tassoti.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Van Basten nu a dovedit mare lucru, Spalleti e cam looser, Lippi e prea bătrân, pare prea moale. Rijkaard a avut rezultate, a fost la Milan, e ofensiv, și nu cred că e nici foarte pretențios la salariu. Galli?, Tassoti?, ca antrenori = ?

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. nu inteleg de ce va incapatanati atata ca leonardo ar trebui demis!pt c lot a avut ac milan a facut minuni!!!nu e ajutat deloc de club,doar critici,ca echipa nu joaca bn,ca sta prost in teren,etc,da daca ar fi avut un lot de valoare sigur s-ar fi descurcat si mai bn.eu personal sper sa ramana leonardo.macar antrenor bun sa avem in continuare,ca,campania de atransferuri se anunta jalnica,cu jucatori de mana a 5-a nu a 2-a si in felul asta mai castigam un trofeu cand o zbura porcu!sunt milanist de cand ma stiu,ador milanul,da sincer mor de ciuda cum vad afaceristilor astia hapsini nu le mai ajung banii si nu investesc in echipa,numai sa vanda vedetele putine ramase si cica,,sa acopere datoriile”.rusine berlusconi si galliani!!!!FORTZA MILAN!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Leonardo va pleca si in locul lui probabil ca va veni Galli. Nu avem bani de un antrenor mai bun. Pana la urma promovarea lui Galli inseamna multi jucatori de la Primavera trecuti la prima echipa ceea ce nu e chiar asa rau. La capitolul cine ar fi bun dar nu o sa vina, Hiddink este un antrenor mare si ar fi o alegere foarte buna. Benitez e deja la Juventus.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *