Berlusconi il alege pe Galli si da sperante pentru mercato

Se pare ca numele noului antrenor a fost decis. Silvio Berlusconi a anuntat jucatorii si sponsorii ca noul antrenor va fi Fillippo Galli, secondat de Mauro Tassoti. “Noul antrenor va fi actualul antrenor al echipei Primavera” ar fi declarat presedintele clubului. Se asteapta anuntul oficial, dar Galli pare in pole position pentru functia de antrenor principal.

In ceea ce priveste mercato-ul din vara, presedintele a mai declarat ca “Daca se va ivi ocazia, voi face un sacrificiu economic pentru un mare campion care sa duca echipa la alt nivel” (che ci fa fare il salto di qualità). Ramane de vazut daca ocazia se va ivi.

9 thoughts on “Berlusconi il alege pe Galli si da sperante pentru mercato”

 1. O declaratie care pe mine ma face sa fiu si mai pesimist…asta cu un jucator de ocazie si cu ivitu ocaziei e cu dus intors…plus ca noua ne trebuie vreo 5 6 jucatori nu unu pentru ca avem multe compartimente deficitare fundas laterali mijlocas mai bunicel si mai tanar atacant portar….etc…decat o vedeta mai bine 5 6 de perspectiva…si inca ceva antrenorul cred ca este mai important decat orice jucator la o echipa ati vazut ce a facut mourinho la inter…un antreno no name nu e bun…plus ca e dovedita treaba ca nu merge cu secunzii …pentru ca ezista riscu ca jucatorii sa il conceapa tot ca pe un secund nu ca pe un principal si sa nu se impuna…nu discut de valoarea lui ca antrenor…sa vedemcum a fi in mercato da sper sa se trezeasca si sa faca un sacrificiu mai mare intr-un an ca sa formam o noua echipa care sa ne tina cat ne-a tinut actuala ca echipa asta este formata cam de prin 2000 cand a facut ultimu sacrificiu don silvio…;)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. sa vina din partea mea si bergodi :)) dar vreau sa castigam ceva . si nu ca faci sacrificiu ca bani ai silvio .. IN VARA ASTA AR TREBUI : DZEKO, UN MIJLOCAS IN LOCUL LUI PIRLO ( AR MERGE FABREGAS DAR NU PREA CRED ) SI CAM ATAT MOMENTAN .. poate la anul zambrotta daca nu se va descurca abate ..

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ocazii is destule numa sa bage Berlusconi ceva bani si sa vanda rebuturile si pensionarii si poate sa reconstruiasca echipa lejer daca vrea

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Cine să rămână: Pato, T. Silva, Nesta, Pirlo, Ambrosini, Gattuso, Flamini, Boriello, Huntelaar, Seedorf, și mai mult ca rezerve, ca să se umple lotul: Zambrotta, Antonini, Abate, Kaladze, Pippo.
  Cine aș vrea să vină: Frey – Neuer – de Gea. Bale – Kolarov – ?Drenthe pe stanga (Doamne ferește de vreun Radu Ștefan). Un fundaș central poate fi un tânăr precum Subotic, Hummels, Kjaer, Ascoli, dar mai sigur Ivanovic. La mijloc D. Silva, Krasic, Hamsyk, ?Hazard, Afellay. iar în față Dzeko. Pe ansamblu, e urgentă nevoie de un lider – un jucător ofensiv, o vedetă. Acesta va fi scump – minim 35 mil. sau dacă nu, – echipă.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. pai dupa calculele mele ce zici u ar insemna sa avem un lot cu 7 atacanti….niciodata nu o sa aduca berlusconi o intreaga echia…ne amageste cu 2 transferuri de 9 milioane si un jucator luat gratis sau imprumutat si gata…ne batem la locu 4 la anu;)

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *