Bari – AC Milan 2-3. Robinho rateaza, Flamini inscrie.

Rossonerii castiga trei puncte importante la Bari prin golurile lui Ambrosini, Flamini si Pato. Bari inscrie prin Kutuzov si Barreta, ambele goluri avand in prim plan erorile lui Yepes. Robinho rateaza cat pentru un an intreg, brazilianul reusind sa nu inscrie din 3 situatii singur cu portarul.

Allegri revolutioneaza echipa pentru meciul cu Bari. AC Milan incepe partida cu Bari fara 5 titulari de baza. Urmeaza Palermo si Inter iar antrenorul rossonero decide sa ii odihneasca pe Ronaldinho, Pato si Pirlo. Pe langa cei trei odihniti, Allegri trebuie sa gaseasca inlocuitori pentru accidentatii Thiago Silva si Antonini. Yepes si Zambrotta sunt alesi pentru a suplini abesnta celor 2 aparatori. Singura veste buna pentru AC Milan este revenirea lui Ambrosini. Prezenta capitanului pe teren se va dovedi extrem de importanta, numarul 23 rossonero deschizand scorul inca din minutul 4 dupa o centrare foarte buna a lui Seedorf.

Bari iese la atac dar apararea Milanului se descurca. Rossonerii asteapta contraatacul si golul de 2-0 dar Ibrahimovic si Robinho nu reusesc sa inscrie, brazilianul ratand de doua ori singur cu portarul. In locul atacantilor inscrie Flamini care este lansat perfect de Ibrahimovic catre poarta adeversa si ii arata lui Robinho cum se ridica mingea peste portar.

Repriza a doua incepe cu o mare ratare a lui Ibrahimovic. Seedorf paseaza excelent pentru suedez care avanseaza spre poarta in partea dreapta si suteaza dar mingea trece putin pe langa poarta. Dupa 3 minute rateaza si Robinho. Brazilianul ramane din nou singur cu portarul advers si incearca un lob absolut inutil care trece peste poarta. Allegri se satura si il schimba cu Pato.

Ocaziile se razbuna si Bari reduce din diferenta prin Kutuzov care il dribleaza frumos pe Yepes. Bari iese la atac dar Pato rezolva practic meciul cu un gol frumos ce marcheaza revenirea brazilianului dupa o perioada de forma destul de slaba. Bari nu renunta si mai inscrie odata in ultimele minute cand Yepes greseste din nou si ii permite lui Beretta sa inscrie din 8 metri.

Meciul a fost tot timpul sub controlul rossonerilor si daca jucatorii lui Allegri fructificau macar jumatate din ocaziile avute scorul putea fi cel putin 3-0 la pauza si 5-1 la final.

[FD_ratings id_match=30 hometeam=”no” awayteam=”yes”]

11 thoughts on “Bari – AC Milan 2-3. Robinho rateaza, Flamini inscrie.”

 1. ibra si robinho sunt motoretele etapei
  si-au batut joc de 5 ocazii clare de gol.
  poate trebuia sa fie 2-2 sau 3-3 sa-si dea seama allegri ca cei doi n-au nici o motivatie sa marcheze.
  sa le fie rusine.
  bine ca am castigat ca altfel era grav

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. la ocazia in care zlatan i-adat pasa lui pato dar a atins putin portarul lor si n-a iesit nimic am avut impresia ca pur si simplu nu a vrut sa dea gol pato. probabil ca raspuns la golul lui pato cand acesta a tras desi zlatan era f bine plasat. am impresia ca cei 3 din atac (zlatan, pato si robinho) nu vor sa combine, vor sa iasa fiecare in evidenta. parca robinho a mai incercat sa intre totusi in combinatii, dar pato nu cred ca a dat vreo pasa.
  oricum prea multe ratari, si care erau sa ne coste.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ce echipa lipsita de motivatie si chef de joc avem …. parca am juca pentru caritate nu pentru 3 puncte. Nu conteaza ca jucam cu Inter sau cu Bari … nu avem voie sa ratam atata si sa ne prezentam cu atata lipsa de interes. 10 ocazii clare de gol … 10 goluri …. asa trebuie sa fie meci de meci.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Cand jucam cu echipe slabe … ne batem joc de ocaziile care le avem si cand jucam cu echipele puternice ne aparam cu toata echipa si nu reusim sa ne vedem deloc in atac (sau, cum a fost cu Juve controlam tot meciu si neo luam).

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. trebuia sa le dam 8-1 fara drept de apel si sa iesim in evidenta in Italia :)) Mai intai cu Bari apoi cu Inter :)) asa trebuie sa mearga treaba la AC MILAN!!!

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. inter pana de craciun sare din primele 4 si la ce lot are nu cred ca ne bate. sa nu-ti mai spun ce rezerve au ca te spargi de ras

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Momentan anu trecut neo dat una peste bot … 2 chiar … si a mai facut si tripla. Sa nu comentam aiurea si sa nui luam de sus ca iar patim ca si cu Juventus. Oricum, nu stiu de ce, cred ca va decurge meciul cu Inter la fel ca si cel cu Juventus. Asteptam poate motiveaza Allegri jucatorii sa mai alerge, sa mai combine, sa puna suflet si determinare pe teren ca altfel nu avem sanse ca echipa nici anul acesta.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *