Barcelona – AC Milan. Conferinta de presa

Massimiliano Allegri

Pato si Kevin-Prince Boateng probabil ca vor juca. Voi juca numai cu un singur virf impins, pentru ca accidentarea lui Ibra a venit atat de subit. Nu cred ca se va recupera nici pentru meciul cu Napoli de pe 18 septembrie, dar sper sa revina cat mai curand.

Sunt campionii Europei si este normal ca fara Ibra vom pierde din forta. Dar trebuie sa ne preocupam sa jucam bine, sa aratam curaj in fata probabil celei mai bune echipe din lume.

Cu talentul pe care il avem sunt convins ca vom crea probleme Barcelonei. Sa jucam defensiv probabil ca ar fi o problema. Trebuie sa jucam foarte serios. In afara aspectelor tactice si tehnice, trebuie sa jucam curajos. Suntem campionii Italiei, cu jucatori care sunt obisnuiti cu astfel de meciuri, dar vom vedea ce se va intampla.

Josep Guardiola

Carles Puyol este apt de joc, dar vom decide in ziua meciului (conferinta de presa a avut loc ieri) daca va juca. Este o veste buna ca Puyol, capitanul nostru, este din nou apt. Milan joaca mereu 4-4-2, dar nu stiu daca vor juca cu unul sau doi atacanti centrali. Imi imaginez ca vor ataca si ne vor crea probleme, si vin aici pentru a-si face jocul lor obisnuit, deci va fi un meci bun.

Este o onoare sa ne aparam titlul si e grozav ca avem sansa sa il castigam pentru a doua oara cosecutiv. San Sebastian ramane in urma. Am tras concluziile dupa acel meci si le-am pastrat pentru mine, pentru ca ma vor ajuta pe viitor. Jucatorii sunt constienti de faptul ca vom intalni o mare echipa, AC Milan: cu jucatori grozavi, cu un antrenor grozav, un club mare si suntem norocosi ca putem sa intalnim astfel de cluburi.

5 thoughts on “Barcelona – AC Milan. Conferinta de presa”

  1. prapaditilor-ipiticii lui Barca nu ne doboara pe noi, ma enerveaza jocul lor cu tiki-taka lor plicticos, dai la dracu de spanioli, vor pierde faima azi seara in fata noastra

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. eu as vrea sa jucam jocul ala plicticos pe care o lume intreaga incearca sa-l imite sau sa-i gaseasca antidotul . si daca nu o face cineva rpd vor fi considerati peste Milanul lui Sachhi ! in opinia mea avem nevoie de o linie de mijloc de 5 ( cu 2 mijlocasi in spatele lui pato! ) care sa faca risipa de efort dar sa si poata face fata 1 la 1 in duel direct cu tehnicii mijlocasii ai barcei dupa care din 2,3 (maxim) pase direct pe pato , ema sau boa si cartea contraatacului . nu e o idee buna sa-i lasam peste noi sa-si faca jocul, presing compact dar fara sa ne rarefiam si cum am mai spus contraatac cand prinzi mingea !

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Va fii un meci frumos,sper sa ii batem.Nici o echipa nu va fii peste Milanu lu Sacchi

    Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *