Balotelli si El Sharaawy incerti pentru Milan – Lazio

Mario Balotelli si Stephan El Sharaawy sunt incerti pentru Milan – Lazio, meci ce se va disputa sambata pe San Siro incepand cu 21:45. SuperMario inca se resimte dupa lovitura primita la genunchi in meciul cu Inter in timp ce El Sharaawy are febra.
In cazul in care cei doi nu vor fi recuperati de catre stafful medical pentru meciul cu Lazio, atacul va fi format din Boateng, Pazzini si Niang.

14 thoughts on “Balotelli si El Sharaawy incerti pentru Milan – Lazio”

 1. Chiar daca lipsesc cei 2 , sa nu disperam, e un atac bun si fara ei. Boateng – Pazzini – Niang e chiar un atac bun. Sper sa batem.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Pe faraon nu cred ca febra il va impiedica sa joace. Sper insa sa se refaca amandoi. E meci pentru locul trei, foarte important pentru noi! FORZA MILAN !

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Balotelli nu joaca maine. Maine in aparare va juca unul dintre Yepes / Zaccardo. Robinho pe banca sau chiar titular, vedem. Boateng in trident`ul de atac.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Un meci dificil cu Lazio… Dar Milan are si ea echipa buna, si chiar si in cazul in care lipsesc Sharawy si Balo putem castiga…

  Am batut noi Barca cu Pazzini, nu putem bate Lazio???
  Sper intr-o victorie, indiferent de scor… 😀

  Robinho, ce se intampla cu el??? e accidentat sau ce??? nu poate juca cu Lazio??

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Chiar mi-ar place sa-l vad pe Salomon sau Zaccardo din primul minut in meciul cu Lazio.
  In acest moment nu sunt convins ca Robinho este 100% cu inima la milano,dar cred ca a venit timpul sa castige si el un meci(gol si vreo 2pase,sa ne faca parul…. creasta)
  Niang este preferatul meu,tot il astept cu un gol in campionat.

  Milan vs Lazio 1(1,61)- x -(3,60) -2 (6,00) Eu spun ca LAZIO este o nuca tare..

  Tineti-va bine acum! Si SOC 🙂 BARCA -MILAN 1 (1,28) -X (6,00)- 2 (10.00)

  Chiar asa 1,28? :((( Ce dracu ma joaca cu DINAMO?

  PS.XAVI,sa accidentat si este posibil sa vada meciul cu Milan din fotoliu,la MA-SA acasa! 😉

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. @Walter asta ii bataie de joc, cum sa aiba Barcelona cota 1,28 si noi zice dupa ce ne-am batut joc de ei in mansa tur, ii prea supra estimata cacata asta de echipa numita Barcelona care in fata echipelor gen Bayern, Real, Chelsea vad ca incepe sa inghita in sec, ca nu le mai merge kaka-maka lor, jocul ala defensiv, de ajungi pana la marginea careului si pasezi mingea la portar, mai driblezi un adversar, da-i pasa la Xavi sau Iniesta care il deschide pe flanc, centrare si gol, dupa ce a adormit echipa adversa, in majoritatea meciurilor asa marcheaza Varza gol, au avut noroc ca nu prea au fost cu accidentarile, din pricina campionatului de balerine din care fac parte, ca daca ar fii avut si ei 4-5 indisponibili care au un rol destul de important in echipa, nu cred ca erau ei asa mari.Sper sa ii rupa Realu maine sa le mai dea vro 3-4 boabe si sa ii trimita acasa.Oricum am presimtire nasoala pentru meciul de pe Camp Nou, parca vad ca ni-l mananca arbitru, sper sa nu fie asa, sper sa nu fii devenit si fotbalul un enterteiment.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. @walter dar nu e soc,cotele erau asa de vreo saptamana inainte de meciul cu real.dar pentru noi nu joaca cotele si chiar daca pierdem ne calificam dam gol si aparare.milanul merge sa se califice ,o victorie e umilinta maxima,o calificare gloria suprema.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Iniesta: “I’d put my hand on the fire – we’ll beat Milan”

  Il crede cineva pe rahatu asta mic si chel? :-s Da, poate o sa ne bata, cu 1-0, dar nu mai mult.

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *