Ballotelli este in razboi cu vestiarul si a cerut cedarea.

Este aproape sigur ca Ballotelli si Inter isi vor spune adio la sfarsitul sezonului. Totul a inceput inca dinaintea partidei cu Barcelona, cand Ballotelli credea ca va incepe meciul titular. Cand a fost introdus pe teren, italianul a fost fluierat la prima greseala si de acolo SuperMario si-a pierdut calmul si a inceput sa se certe cu fanii si a sfarsit meciul aruncadu-si tricoul. In drum spre vestiar a avut un conflict dur cu Materazzi si se pare ca si Chivu, Milito si Lucio si-au exprimat mai mult sau mai putin plastic nemultumirea fata de atitudinea tanarului. Ibrahimovici povesteste ce s-a intamplat intre Ballotelli si Materazzi : “L-a atacat foarte dur, nu am vazut in viata mea asa ceva. Eu nu stiu ce s-a intamplat sau de la ce a pornit, dar daca eu eram in locul lui as fi ripostat foarte dur. Sunt lucruri pe care nu le inteleg, au castigat, ce mai vor? Sunt lucruri care nu se fac, pana si colegii mei vorbeau despre aceasta intamplare incredibila“.

In dupa amiaza zilei de ieri, agentul lui Ballotelli s-a intalnit cu Morrati si a cerut desfacerea contractului dintre Inter si jucator, in caz contrar stafful lui Ballotelli urmand sa denunte clubul pentru mobbing. Morrati a reusit sa il calmeze pe Raiola si a mai obtinut ceva timp de gandire. Intrebat fiind de cazul Ballotelli, presedintele clubului Internationale a facut cateva declaratii ciudate : “Azi nu este cea mai potrivita zi pentru a vorbi de Ballotelli. Sper totusi ca Lippi sa se fi convins si sa il cheme pe Mario la nationala… Apoi, din ce am inteles, Milanul este in spate…“.

8 thoughts on “Ballotelli este in razboi cu vestiarul si a cerut cedarea.”

 1. vino la milan tu ai ziso ka e singura echipa adevarata din milano;) merda inter poato nu pleak nikaieri 😉 ..

  Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Nu stiu daca s-ar cuminti dar cred ca merita riscul. E tare talentat pustiul. Gandeste-te cum ar fi un trio de atac Pato – Dzeko – Borriello.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

  1. Mobbing inseamna hartuire psihologica, persecutie la locul de munca. Din cate stiu eu, in Romania nu exista legislatie care sa reglementeze fenomenul.

   Imi place: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *